Witam mam problem z tabletem jak w temacie.Problem zaczął się od tego iż tablet przy każdym ponownym uruchomieniu przywracał ustawienia fabryczne, z tego co wyczytałem taki efekt powoduje android który jest fabrycznie wgrany i jedynym wyjściem jest jego przeinstalowanie.Niestety na stronie HP nie ma żadnej aktualizacji dla tego modelu tabletu, na jednej ze stron znalazłem oprogramowanie które niby powinno pasować do tego urządzenia "HP 7 Plus 1301 Tablet Google Android KitKat Restore Image v.2.0.9 Rev.A driver". w którym widnieje plik update.zip.Procedurę wgrywania wykonałem następująco:1. Uruchomiłem tablet w trybie recovery mode - Apply Update from ADB.2. Na PC adb devices - adb sideload plik update.zip.Po czym plik został przekopiowany oraz rozpoczęła się procedura aktualizacji, niestety po chwili wyskoczył status7 po czym tablet startuję tylko w trybie recovery mode próbowałem wgrywać aktualizacje z innych źródeł i występuję ten sam efekt.I tu moje pytanie jak wgrać poprawnie tego Androida ?.Pozdrawiam.