gruniu Jak w temacie. Jest inna aplikacja, do laczenia sie z gt2? Zauważyłem, że jak nie mam telefonu podłączonego do LTE, nie mogę uruchomic aplikacji 🙁 Mi Band4 z MiFit, bez netu, dziala super. Dodatkowo, brak mozliwosci wgrania wlasnych tarcz 🙁
Pixi7 Zamienników nie ma raczej.U mnie aplikacja Zdrowie działa bez połączenia. Chyba, że nie o takim zwykłym działaniu w tle rozmawiamy, a jakiejś konkretnej funkcji.
spec-naz1 Zapewne najnowszą:) Zrób tak jak napisał, pobierz apke appgallery z internetu i ja zainstaluj, a w niej potem wyszukaj aplikacje zdrowie i HMS Core. W appgallerysą nowsze wersje aplikacji zdrowie niż w GooglePlay i sporo osób narzeka na działanie tej apki ze sklepu play
gruniu Zrobiłem, tak jak napisaliście. Zdrowie Huawei się zaktualizowało. Bez wifi lub LTE, dalej nie mogę się zalogować 🙁
misiuu21 gruniu Zrobiłem, tak jak napisaliście. Zdrowie Huawei się zaktualizowało. Bez wifi lub LTE, dalej nie mogę się zalogować 🙁 Jaki masz telefon? Jak się zalogujesz do aplikacji z netem to później Zdrowie pamięta login i hasło.
gruniu Tel: Xiaomi Zasługuje się i jest ok. Ale po wyjściu z aplikacji i po jej ponownej próbie zalogowaniu, gdy nie mam połączenia z internetem, to już jak wyżej.
mad3ros Wydaje mi się ( mogę się mylić ), że ta apka potrzebuje ciągłego dostępu do neta. Może dlatego masz takie akcje.Wysłane z FE 5G
Pixi7 Może ktoś, kto ma Xiaomi się wypowie? Bo szczerze czy to Huawei czy Oppo nie mam takiego problemu.
misiuu21 @gruniuna moim OnePlus 7pro apka zdrowie nie potrzebuje neta by działać nie mogę tylko zmienić tarczy bez niego. Sprawdź uprawnienia apki Zdrowie czy masz wyłączone oszczędzanie baterii i ograniczanie użycia danych itp. Może tu leży problem.
gruniu Mam już tak ustawione. Jeżeli uruchomie zdrowie Huawei i jestem połączony z internetem, to aplikacja zaloguje się. Ale jeżeli w jakikolwiek sposób wyłączę aplikację, to muszę mieć połączenie z Internetem, do ponownego zalogowania. Mifit chodzi bez problemu, bez internetu.
Nacia8612 pilot6999 u mnie na c35 wcale nie mogę połączyć się z opaska Huawei band 8. Ściąga się po ang.i cały czas wyskakuje komunikat że nie można pobrać pakietu językowego i telefon zachowuje się jakby nie było neta. Coś pochrzaniono w apce chyba
merigaw Jeżeli masz Band8 na rynek Chiński (nie wiem gdzie kupiłaś) ,to ponoć nie ma j.polskiego. A tak na marginesie zegarki Huaweia i aplikacja Zdrowie będą połączone bez internetu ,ale nie da się nic zrobić bez danych.Mam samsunga s23 i Watch 3pro .Połączone i chodzi jak burza ,ale ja mam cały czas włączone dane i Wifi.