Miałem okazję słyszeć jak grają budsy+, kilka dni miałem Jabre 65T, 75T oraz ponad rok Sennheisery MomemntumTrue Wireless
Jabra 65T upijałymnie w małżowiny przez swoje spore rozmiary, słuchanie kończyło się po ok 1 godzinie bólem uszu, więc zrezygnowałem, 75T był sporo mniejsze i uważam że mają świetny stosunek cena=jakość, grają naprawdę dobrze jak na tego typu słuchawki. Jednak to co usłyszałem w Sennheiserach to mistrzostwo w słuchawkach TW. Nawet ich następca już tak dobrze nie gra podobno.
Ostatecznie sprzedałem przez problem jaki występował przy tym modelu, potrafiły się nieużywane rozładować do 0 w ciągu kilku dni, więc zazwcyzaj kiedy chciałem je zabrać ze sobą były rozładowane. Mieli to naprawić, ale się nie udało. W nowym modelu jest już podobno ok, ale nie sprawdzałem.
Aaa i jeszcze budy+, w sumie oceniłbym je podobnie jak jabre 75T tylko że jabra ma więcej basu i lepszy korektor, Budsy+ są bardzo neutralne inie mają tyle basu, korektor ogranicza się do pokrętła z kilkoma trybami, tak samo jak w budsach.