Cześć,
Poszukiwany następca LG V30, najważniejszy jest aparat, w V30 byłem zadowolony dzięki Gcam ale zauważyłem, że na rynku pojawiło się kilka nowych i ciekawych opcji no i moja V30 zaczyna odstawać.
Drugim kryterium jest muzyka, coś co dobrze będzie grało z Brainwavz HM5 - dlatego wymagany mini jack
Trzecie - ładny i dobry ekran bo często w trasie służy mi za mini TV.
W oko wpadło mi kilka modeli i wszystkie są lekko ponad budżet więc pozostaje czekać na promocje lub zakup używki czego jednak chciałbym uniknąć bo nie mam zaufania do takiego sprzętu:
Poco F2 Pro - widziałem jakie robi fotki i bardzo mi się podobają, do tego ładny z wyglądu. Niestety ekran tylko Amoled 60Hz, gorsza rozdzielczość.
OnePlus 7T -właściwie wrzuciłem go ze względu na ekran 90Hz ale znów gorsza rozdziałka mniejsza, brak minijacka, zdjęcia wydają się być ok
LG V50 -ech drogie memu sercu LG, bolesna miłość, która wystawia wielokrotnie mnie na próbę. Tragiczne podejście do aktualizacji ale ma wszystko to co V30 w lepszej i nowszej oprawie, tylko czy warto?
Może doradzicie coś sami? Może istnieje coś z 90Hz ekranem WQHD+, minijackiem i rewelacyjnym aparatem do tych ~2000zł? Bateria te ż by się przydała dobra ale wiem, że wszystkiego mieć nie można za tak mało pieniędzy.