Witam. Jak wyżej.
W kwietniu kończy mi się umowa abonamentowa. Wydzwania do mnie Pan który proponuje aby pozostać na tych samych warunkach które mam i daje dodatkowo 10gb internetu mobilnego. Akurat on mi nie jest potrzebny.
Ale już wyjaśniam jak mam teraz.
Otóż, mam pakiet usług Orange love.
Abonament za telefon plus neostrada wynosi mnie 80,98zł po rabatach - czyli jak mam 80zł abonament, 29,24zł opłata za łącze, 1zł wypoczyżyczenie Liveboxa, i zniżki -10 za efakture i zgody marketingowe, i - 19,24 zniżka na opłacie na łącze. Co wychodzi 80,98zł do zapłaty. Umowa za abonament kończy mi się w kwietniu. I zastanawiam się czy przedłużać. Czy jakieś lepsze propozycję mogę dostać? Neostradę w innym dniu włączyłam. Także zastanawiam się jeśli nie przedłużę umowy za abonament na telefon to co się stanie z Neostradą? Zwiększa mi opłaty za nią? Neostradę mam Opcja do 10 Mb.
Nie chcę póki co brać telefonu. Także sam abonament przedłużyć. Czytałam że najlepiej poczekać do końca umowy i wtedy napisać aneks aby wziąć mniejszy abonament na telefon? Tylko co wtedy z Neostradą?
W tym roku dobrałam drugi numer. Córka go używa. Plan mobilny 65. Po obniżce -20zł i - 10zł za efakture i zgody marketingowy place 40zł za ten drugi nr. Oraz place 99,95zl za telefon. Wzięty kiedyś tam bez abonamentu. Także każda rzecz w innym terminie brane.
Także na dzień dzisiejszy place 220zł. A chciałabym mniejszy abonament na siebie ,
Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka