Teraz jeszcze wyłączyłem optymalizację baterii dla aplikacji Huawei Zdrowie. Testuję dalej...
No dobra, żadnych zmian.
Kolejny krok to usunięcie z listy zapamiętanych urządzeń bluetooth wszystkiego poza zegarkiem. Testy trwają...
Update
Nic z tego. Brak efektów. Natomiast chyba pomaga raz dziennie po prostu wyłączyć i włączyć bluetooth w telefonie. Trochę to uciążliwe, ale mam nadzieję, że pomoże na dłuższą metę. Testuję dalej default_smile.png
Kolejny update
W/w czynności nie przynoszą żadnego efektu. Czy ktoś wie, czy HMS są wymagane do pełni szczęścia? Bez nich wszystkie funkcje aplikacji i zegarka działają, poza tą jedną niedogodnością.
Ok. Sam sobie odpowiem default_biggrin.png
Po zainstalowaniu HMS wszystko działa bezbłędnie. Minęły już 3 dni i problem nie wystąpił. Mam nadzieję, że już tak zostanie.
Dobra chyba rozgryzłem o co chodzi. Bez HMS wszystko działa. Problemem okazał się zestaw głośnomówiący w samochodzie. Po połączeniu z autem zegarek później głupiał. Po rozparowaniu telefonu z samochodem problem ustąpił.
Haha, ręce opadają. W/w czynności nie przyniosły jednak poprawy. Problem nadal występuje. Jakby rzadziej, ale jednak. Na zagranicznych forach wyczytałem, że problemem w moim przypadku jest chyba jednak sam OnePlus...