Robertlh1 Cześć, Czy posiadacie jakiś sposób lub aplikację, która pozwoli na zweryfikowanie czy zamówiony telefon nie był np. telefonem powystawowym? Czy pudełko powinno posiadać jakieś zabezpieczenie? Huawei p30 domyślnie posiada założona folię? Z góry dzięki za pomoc i wszelkie rady. Korzystałem z szukaj i nie znalazłem odpowiedzi.
arturs123 Robertlh1 Cześć, Czy posiadacie jakiś sposób lub aplikację, która pozwoli na zweryfikowanie czy zamówiony telefon nie był np. telefonem powystawowym? Czy pudełko powinno posiadać jakieś zabezpieczenie? Huawei p30 domyślnie posiada założona folię? Z góry dzięki za pomoc i wszelkie rady. Korzystałem z szukaj i nie znalazłem odpowiedzi. Mój model miał fabrycznie naklejoną folię, to zapewne standard. Wejdź sobie HiCare gdzie znajdziesz informacje o swoim telefonie. Szczerze mówiąc nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale u mnie data wygaśnięcia gwarancji pokrywała się niemalże z datą dzienną zakupu (gwarancja 2 lata). Wydaje mi się, że może to będzie wiarygodne?
xperiagosc Na ekranie jest fabryczna folia od producenta. O aplikacji do sprawdzania tego, czy telefon jest powystawowy, czy nie, to nie słyszałem. Huawei P30 | Tapatalk
anshua Ale da się sprawdzić po numerze imei w aplikacji wsparcie czy może ma pełną gwarancję a to już coś. No i oczywiście nowy telefon jest fabrycznie zamknięty w pudełku na którym są naklejki które po zerwaniu pozostawiają ślad. A bez ich zerwania nie da się otworzyć pudełka. No i nie wiem czy się mylę ale pudełko od nowości jest chyba także całe zafoliowane cieniutką folią.
tryhp3 Ja kupiłem wczoraj. Opakowanie miało plomby. Na wyświetlaczu nie było foli. Telefon był w foliowym woreczku. HiCare pokazuje tylko, że urządzenie jest objęte gwarancją. Czy miał ktoś telefon w woreczku bez foli na ekranie?