Mizgal Hej witam, Chciałem nauczyć się dzwonić z telefonu przez komputer - cały dzień słuchawki na uszach - byłoby fajnie i wygodnie. Ale aplikacja TWÓJ TELEFON na kompie daje mi taki efekt rzecz w tym że jestem administratorem.... ktoś miał coś podobnego? Z góry dzięki za pomoc
Seiko @Mizgal A aplikację uruchamiałeś przez (uruchom jako administrator)? Wszystkie sterowniki wgrane?
Mizgal Seiko @Mizgal A aplikację uruchamiałeś przez (uruchom jako administrator)? Wszystkie sterowniki wgrane? No wszystko aktualne - aplikacja pobrana z ms app store... i nie mogę jej odpalić na własnym kompie (!!!)... szukałem wszędzie gdzie może być zablokowana i nic... nie ma opcji żeby uruchomić "jako administrator"... jest tylko kafelek bez takiej opcji... mega dziwne i jeszcze bardziej frustrujące...
Mizgal Seiko @Mizgal może spróbuj z innego źródła ściągnąć. No ale jak z innego? Innego niż oficjalny sklep i strona producenta?
Mizgal adamdvd Tutaj próbowałeś? Tak - resetowanie - Naprawa - nic nie dają. Tak jakby system odciął mi dostęp do aplikacji gdzieś w innym miejscu - ale wszystko mam na domyślnych... nawet nie mam pomysłu gdzie szukać... 🙁