majmaj Hej, chce zmienić mój xiaomi Mi6 na coś nowego, generalnie szukam nie duży telefon z dobra bateria (to jest dość istotne). Poradzicie coś? Obecnie zastanawiam się nad p30 i p40 jak myślicie?
xperiagosc Swego czasu, też szukałem telefonu, który nie byłby jakoś zbyt duży, i padło na P30. Z perspektywy ponad roku używania mogę stwierdzić, że to był dobry wybór. Huawei P30 | Tapatalk
xperiagosc U mnie ok 2 do 3%, czasem max 4%. Tylko że u mnie jest do kitu zasięg, więc podejrzewam, że to dlatego. Jskby był lepszy, to mogło by być może, mniej schodzić w ciągu nocy. Huawei P30 | Tapatalk
sebakillerpl Hej, chce zmienić mój xiaomi Mi6 na coś nowego, generalnie szukam nie duży telefon z dobra bateria (to jest dość istotne). Poradzicie coś? Obecnie zastanawiam się nad p30 i p40 jak myślicie? Ja też miałem mi6 przesiadłem się na oneplus 8 i jestem pod wrażeniem całego telefonu no i oczywiście baterii. W dziale oneplus 8 dyskusja o baterii zapodalem swoje wyniki zobacz na najnowsze zdjęcia. Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka