Heniek08 Witam mam problem zWyszukiwanie kontaktów przy użyciu klawiatury numerycznej. Przykładowo w kontaktach mam dom na klawiaturze numerycznej wpisuje 300 i nie chce mi wyszukiwać. wiem że powinienem zmienić opcjeopcja w Kontakty-->Więcej-->Organizujkontakty-->Odbuduj indekstlko nigdzie w Xiaomi note 8 pro nie mogę znaleźć tej opcji telefon mam od ponad pół roku i dopiero dzisiaj pojawił się problem.
dzidexx Heniek08 jak rozwiązać problem Jaki? Dom to 366 - dialer Google (jak każdy inny) używa lieterek pod cyfrą a nie indeksu z książki telefonicznej.
Heniek08 Wiem że dom to 366 ale nie Wyszukuje mi się więcej kontaktów a nie mogę znaleźć nigdzie opcji z pierwszego postu
dzidexx 1. Wszystkie kontakty powinny być zapisane na koncie Google, 2. Aplikacja kontakty - pokazuj z konta G, 3. Dialer - uprawnienia, kontakty, pamięć... wszystkie.
jqtz3k Według mnie coś jest nie tak po ostatniej aktualizacji (nie wiem, czy telefonu, czy dialera). Działało normalnie, a od kilku dni mam tak samo jak autor tematu. Wpiszę np. 3 pierwsze litery przykładowo TOM, wyskakuje kilka Tomków, a w książce jest kilkanaście. Zmieniłem dialer na Truecaller i jest ok. W sklepie play jest mnóstwo opinii, że w ostatniej wersji dialera zepsuli szybkie wyszukiwanie.
deco164 Patrzyłem teraz, i było ok. Tylko ja nie aktualizowałem aplikacji telefonu. Pierwsze co to wyłączam aktualizacje aplikacji systemowych.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka dodana zawartość O te wyszukiwanie chodzi?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka