gitarrra Podczas wysyłania plików na komputer przez Bluetooth pojawia się komunikat "Błąd wysyłania". Z kompa na telefon wszystko idzie bez problemów.Co może być przyczyną? Tel S20 FE 5G
gino82 @gitarrra 1.Masz powiązany telefon z komputerem? 2. Żeby odebrać plik na komputerze najeżdżasz na ikonę Bluetooth, prawy przycisk myszy i wybierasz odbierz plik. Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
gitarrra Telefon jest raczej powiązany z kompem bo z kompa na telefon wszystko idzie .Problem pojawia się podczas wysyłania plików z telefonu na komputer.A komunikat "Błąd wysyłania " pojawia się na telefonie.
gino82 Telefon jest raczej powiązany z kompem bo z kompa na telefon wszystko idzie .Problem pojawia się podczas wysyłania plików z telefonu na komputer.A komunikat "Błąd wysyłania " pojawia się na telefonie. Czy wysyłasz plik w taki sposób jak napisałem w punkcie 2 ? Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
gitarrra Chciałem coś wysłać z S8 ale telefon nie znajduje kompa ani S20FE dodana zawartość gino82...poszło...dzięki