izol_kuba Witam mam taki problem otóz nie moge odblokować bootloadera, robiłem to już nie jeden nie dwa razy,robiłem wszystko jak jest opisane na stronie htcdev i za każdym razem gdy wpisze komendefastboot oem get_identifier_token. wyskakuje komunikat unkown command czy jakoś tak.Pomoże ktoś?Chodzi mi głownie o zrootowanie telefonu.Z góry dzięki.
dzidexx izol_kuba czy jakoś tak. My mamy wiedzieć jak? Strzelam: Cmd uruchamiasz w innym folderze niż adb i fastboot. dodana zawartość Lub brakuje kilku liter: fastboot oem get_identifier_tokenSubmit
izol_kuba dzidexx My mamy wiedzieć jak? Strzelam: Cmd uruchamiasz w innym folderze niż adb i fastboot. dodana zawartość Lub brakuje kilku liter: fastboot oem get_identifier_tokenSubmit Taki komunikat wyskakuje
dzidexx Spróbuj tych i pokaż screeny: fastboot oem device-info fastboot oem unlock fastboot flashing unlock fastboot flashing unlock_critical Najpierw w opcjach programisty włącz "oem unlock/allow". Htc d12 jest na MTK'u - nie widzę nigdzie TWRP, jak masz zamiar root'ować?
izol_kuba dzidexx Spróbuj tych i pokaż screeny: fastboot oem device-info fastboot oem unlock fastboot flashing unlock fastboot flashing unlock_critical Najpierw w opcjach programisty włącz "oem unlock/allow". Htc d12 jest na MTK'u - nie widzę nigdzie TWRP, jak masz zamiar root'ować? Przy wpisaniu komendyfastboot oem unlock na telefonie wyskakuje aby odblokowac wcisnij klawisz volume up abu zakonczyc volume down wciskam klawisz volume up i wyskakuje taki komunikat.To znaczy ze bootloader jest odblokowany ? Podczas uruchamiana telefonu wyskakuje komunikat you device bootloader is unlocked czyli chyba poszło tak ?