Fenek Model otrzymał oficjalną aktualizację do Android 11 dla XEO. Zapraszam do dyskusji o nowej wersji Androida w tym wątku. Informacje o tym pod tymlinkiem: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-lite/firmware/SM-G770F/XEO/download/G770FXXU3DTL1/1143565/ Tu można śledzić na jakie regiony już wyszedł: https://samfrew.com/model/SM-G770F/
Goldi01 Ciekawe brand szybciej niż xeo. Teraz warto się zastanowić jak będzie się kupować telefon czy wybrać tmobile gdzie ma często i szybko aktualizacje prawie tak samo jak xeo czy plus lub play gdzie operator wydaje aktualizacje jak będzie miał ochotę w praktyce połowę tego co xeo lub tmobile... nie wiem jak jest w Orange
PLANETA Z tego co wiem to chyba XEO ma być u nas dopiero w Lutym o ile harmonogram aktualizacji będzie się zgadzał, ale nie pogardzę jak szybciej go dostaniemy. 😛
as1970 PLANETA Z tego co wiem to chyba XEO ma być u nas dopiero w Lutym o ile harmonogram aktualizacji będzie się zgadzał, ale nie pogardzę jak szybciej go dostaniemy. 😛 Dostaniesz szybciej XEO , bo chodzi o grudniowe poprawki zabezpieczeń a te są prawdopodobnie z andkiem 11
Goldi01 Według harmonogramu jaki można znaleźć na www... to android 11 dla s10 lite ma być w styczniu ... więc xeo dostanie go lada dzień, brand plusa i play pewnie miesiąc później. Na razie chyba tylko t-mobile dostaje one ui 3.0 , i chyba w innych krajach też t-mobile dostał szybciej 11.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
PLANETA To chyba 1 raz kiedy Tmobile wypuszcza aktualizacje jako pierwsze. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
as1970 PLANETA To chyba 1 raz kiedy Tmobile wypuszcza aktualizacje jako pierwsze. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Trochę dziwne , ale prawdziwe 🙂 Najszybciej dostaje Hiszpania do S10 lite , śledzę to od początku czyli gdzieś od stycznia , można sobie zmienić region na PHE i będziemy mieli zawsze jako pierwsi .
the_naturat_com as1970 Mają rozmach - wszystkie flagowce brak a tu proszę ..... Co masz na myśli pisząc, że wszystkie flagowce brak?
as1970 the_naturat_com Co masz na myśli pisząc, że wszystkie flagowce brak? W sensie brak andka 11 do s10 plus włącznie
the_naturat_com @as1970 przecież seria 10 jest planowana na styczeń, a ten już za 2 dni. Nie widzę problemu z tym, że S10 Lite już ma. Nie da się wypuścić wszystkiego na raz, zbyt dużo regionów na model wychodzi. To dobrze, że rozkładają "siły na zamiary". dodana zawartość @as1970 zaczynają serię Note teraz..
RadkoR Chciałbym sobie na próbę wgrać do mojego XEO soft dla T-Mobile G770FXXU3DTL1. Rozumiem, że jest możliwy powrót do A10 XEO (G770FXXU3CTJ1) ze względu na ten sam bootloader U3?
PLANETA RadkoR Chciałbym sobie na próbę wgrać do mojego XEO soft dla T-Mobile G770FXXU3DTL1. Rozumiem, że jest możliwy powrót do A10 XEO (G770FXXU3CTJ1) ze względu na ten sam bootloader U3? Myślę że powinno ci sie to udać, ale czy tak będzie nie wiem, możesz być jak to mówią , królikiem doświadczalnym okey. 😛 Ps Pamiętaj robisz to na swoją odpowiedzialność.
Kuba_Dumański Witam Panowie [emoji16] Nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje pytanie. Jest możliwość wgrania na telefon z tombile soft XEO ( zrobić debrand) czy już nie ma takiej możliwości? Oczywiście mowa o s10 lite. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Kuba_Dumański Klasycznie podaję się 4 pliki bez komplikacji? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Kuba_Dumański @Fenek Aktualnie posiadam TPL i zabezpieczenia na listopad. Czytałem, że jest możliwość że opcja którą znamy może nie zadziałać i będzie konieczne użycie Samkey. Jaka jest szansa że się uda, bo z tego co wyczytałem nikt jeszcze nie próbował w G770F. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka