jo68 Witam serdecznie Po ostatniej aktualizacji telefon Xiaomi Redmi Note 8 PRO nie uruchamia aplikacji.Po dotknięciu jakiejkolwiek ikony pojawia się komunikat : " Przed otwarciem aplikacji poczekaj aż urządzenie uruchomi się ponownie" Czekałem bardzo długo i nic, zrobiłem kilka restartów i nic. Chciałem utworzyć kopię zapasową i nie da się . Danych na komputer tez nie można przeżucić. Przed aktualizacja działał rewelacyjnie. Co robić czy czekać i może za ilka godzin się sam uruchomi? Macie jakiś pomysł? Pomóżcie Pozdrawiam Jacek
Thomaszewski Witam mam ten sam problem co w tytule Najgorsze ze nie mam jak zgrać danych z telefonu na laptopa Jest jakiś sposób na to?
jo68 No właśnie najgorsze,że nie można zgrać danych. Moje są dość ważne. Po podłączeniu telefonu do komputera możliwa jest tylko opcja ładowania i nie da sie przełączyć.
jo68 Niestety nie mogę wejść w tryb Recovery. Uruchomiłem jakiegoś fast boota,ale nic nie zrobił. totalna porażka. Chyba tylko twardy reset i dane bye, bye,,,,,, Heeeeelp......
frrancuz 1. Trzymaj power. Tylko długo, około 15s. Powinien się dopiero wtedy restartnąć. 2. Jak nie zadziałał, to tym razem vol- vol+ power, wszystko razem. Również przez 15s gdzieś.
jo68 Udało mi się wejść do Main menu, ale wszystko nieaktywne ani Rebot ani Wipe data.....masakra dodana zawartość Udało mi się wejść w rebot system i też nie pomogło
frrancuz Jeszcze raz próbuj teraz sam power. I ponownie, z vol+ i -. Ty nie trzymałeś vol + i - tylko +, bo się recovery wczytalo. To powinno tylko reboot wymusić. Niestety, również nie wszystkim działa..
jo68 Przytrzymałem + i minus razem oraz power i mi taki fastboot, pojawił się i zniknął potem Redmi Mui i nie pomogło. Rebot system też kliknąłem i też nie pomogło.... dodana zawartość Cały czas to samo...... ;-( Na cokolwiek klikniesz nie otwiera się tylko taki komunikat. Nic cholera nie pomaga... dodana zawartość Dzięki za poświęcony czas, może jeszcze coś wpadnie do głowy to poproszę o post. Pozdrawiam ?