NieznajomyLobuz Ile Wam wytrzymuje bateria? Mi ostatnio wytrzymała 11h głównie FB, trochę gry i przegladarka.
roger-tle No mi nie tyle, ale też Jest dobrze, ok 8 godzinWysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
mariankoniuszko No ładne osiągi, ale pewnie ustawione 60Hz i minimalna jasność ekranu? Nie lecę cały czas na 144Hz jasność auto ale tu cały dzień na wi-fi w trybie mieszanym zazwyczaj nie przekraczam 9godzin . Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Vrilski @mariankoniuszko napisz proszę jaki rom i wersja . Prośba także innych Użytkowników o wpisywanie wersji romu .i numerku kompilacji 🙂
[usunięty] Nie wiem jak wy to robicie. Ja mam Mi 10T Pro od tygodnia i jak dobiję do 6h na ekranie do max. Ustawione 144Hz, jasność auto - głównie Internet i trochę YouTube. No chyba, że to kwestia nowej baterii i ona musi się "ułożyć".
foto.harbatowicz Tydzień temu kupiłem 10t. Zrobiłem aktualizację do najnowszego softu. Dziś cały dzień w łóżku bo gorzej się czuje i to ile mam sot wprawiło mnie w osłupienie...Cały dzień WiFi głównie YouTube, messenger itp. Zostało 48% a sot prawie 7h. Ekran Mam 144 ustawione jasność auto Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Anonim4 foto.harbatowicz Miałeś S21 Ultra, o ile dobrze kojarzę? Miałem przez niecałe 2 tygodnie tego Mi10T pro i bateria naprawdę kosmos. Jedynie dosyć słaby aparat, szczególnie na zoom większym niż x2 mnie odrzucał.