irlandczyk0077 Witajcie.Pojawił się problem z dźwiękiem.Podczas rozmów podczas ogladania np youtube głosnik jest bardzo cicho oraz harczy.Wydaje mi się ze zaczeło to się po ostatnim update.10.1.0.181 Problem ewidetnie z głosnikiem Telefon resetowany do fabrycznych no i nadal to samo. Co z tym fantem zrobić.. Dzieki
Mirales Witajcie.Pojawił się problem z dźwiękiem.Podczas rozmów podczas ogladania np youtube głosnik jest bardzo cicho oraz harczy.Wydaje mi się ze zaczeło to się po ostatnim update.10.1.0.181 Problem ewidetnie z głosnikiem Telefon resetowany do fabrycznych no i nadal to samo. Co z tym fantem zrobić.. Dzieki Wróć może do poprzedniej wersji przez HiSuite sprawdź,jeśli twierdzisz, że stało się to po update. Jak dalej będzie problem to oddaj na serwis. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Skrzydlaty irlandczyk0077 jak wrucic do poprzedniej wersji? Podpinasz przez kabel do kompa, przy włączonym programie HiSuite i tam gdzie jest opcja sprawdzenia aktualizacji dla telefonu, powinna być opcja wgrania poprzedniej wersji systemu. Możesz jeszcze tego spróbować, ale sądzę, że to jednak przejrzyj dokładnie aplikacje wsparcie, bo bez serwisu się nie obędzie.
KantmiS @irlandczyk0077 Wgranie poprzedniej wersji masz w HiSuite na komputerze, tylko musisz mieć wersję HiSui 10.1.550, bo w najnowszej tego nie ma.