Fenek Coraz więcej mamy urządzeń ładowanych indukcyjnie. Czy używacie czegoś takiego co może ładować kilka urządzeń jednocześnie? Możecie polecić jakieś modele? Zainteresowało mnie coś takiego jak stacja dokująca 3 w 1. Potrzebuję jej używać do S20+ i Watch Active 2.
balwanekbuli @Fenek To już nie lepiej kupić z Samsunga Trio: Spoiler https://www.tabletowo.pl/wp-content/uploads/2020/09/samsung-wireless-charging-trio-miniatura.png
Fenek @balwanekbuli To już lepiej w testach wypada Duo: Obie z nich to cena dość "zaporowa", bo de fakto to praktycznie pół ceny Watcha. Poza tym jakoś jeszcze mi się "nie widzi" używanie takiej płaskiej, nie zajmuje to dużo miejsca na biurku itd? Telefon zegarek nie "zsuwa" się z podkładki?
balwanekbuli Fenek Poza tym jakoś jeszcze mi się "nie widzi" używanie takiej płaskiej, nie zajmuje to dużo miejsca na biurku itd? Telefon zegarek nie "zsuwa" się z podkładki? Nie wiem, nie używam. Dopiero też planuje zakup. Zawsze mogę odesłać do Samsunga jak mi się nie spodoba
Fenek @balwanekbuli Szkoda że Samsung oficjalnie nic nie wypuścił w stylu takiej stacji dokującej jak dałem w 1szym poście. Mam pracę biurową i na pewno by się to kapitalnie prezentowało na biurku. No chyba że Tobie w UK uda się znaleźć coś ciekawego to weź proszę podeślij. Bo w sumie nie pilna sprawa ale coś by się przydało;)