Adam196511 Witam. Rok temu dostałem z Orangeten telefon na Androidzie 9. Było fajnie .Pracowaly aplikacje takie jak mirror link czy apki do diagnostyki samochodu. W czerwcu zaktualizowałem do 10 i zaczęły się problemy. Przestał działać mirror link , i połowa apek do samochodu. Chhciałem więc teraz wrócić do 9 . Przeczytałem masę różnych porad , oglądnąłem filmiki i do dzieła. Sciągnąłem Odina 3.14, wszystkie firmware do niego z sammobile ( 5 plikowe) Nauczyłem się odblokowywać Bootloadera. Odin cały czas wywala Fail. Robiłem w Odinie montaż wszystkich plików -Fail Robiłem montaż ze zmianą nazwy csc na rar i dodawałem do pit. -Fail Robiłem bootloader z 10 reszta z 9 -Fail. Co można jeszcze zrobić, lub co robię źle. Na ekranie mam tak: KG state : checking FRP Lock: Off OM Lock :Off(U) Secure download :enabled SW REV. Check Fail ( bootloader)device:5 Binary :3 To sw wychodzi mi zawsze przy każdej kombinacji Poraźcie coś ludziska bo mnie szlag trafi przy tym telefonie
Adam196511 the_naturat_com jaki soft masz obecnie? Android 10 z grudnia 2020 carlos81kk Zablokowali bootloadera nie zaniży I nie ma szans odblokować? Nawet gdyby użyć roota?
carlos81kk Zablokowali możliwość downgrade jak zrobisz roota nie wiemWysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka
the_naturat_com @Adam196511 to czysty, niebrandowany Galaxy A10 (nie jest z Orange). Masz w nim najnowszy soft z grudnia 2020 i obecnie nie wgrasz nic starszego.
carlos81kk Na żadnym sofcie i telefonie Samsunga z 2020 fw nie zaniży bo zablokowaliWysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka
Adam196511 No cóż . Dzięki za informację. Dobrze że nie wyrzuciłem starego J5 . Ale wkurzające że masz telefon i dobrze współpracuje z urządzeniami a po aktualizacji już jest do du*y. To jest przecież draństwo.