ga2cek Witam Mam problem polegający na tym że wyłączyłem aplikację Pogoda i teraz nie mogę jej włączyć mam zacienione dwa przyciski i nie wiem jak je włączyć Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
gino82 [mention]ga2cek [/mention] A widgety pogody do pulpitu możesz dodać?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gino82 [mention]ga2cek [/mention] Używasz nakładki Samsunga czy jakiegoś innego launchera?Możesz wejść do zakładki Domyślna pamięć i wyczyścić dane aplikacji?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
ga2cek Nie używam Nova launchera i mogę tylko wyczyścić pamięć, wyczyść dane mam zacienione Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Fenek @ga2cek Pamiętam że na starszych wersjach Androida była jeszcze jedna aplikacja odpowiedzialna za pogodę bo też ja sobie wyłączyłem i przestała działać. Yahoo coś tam bodajże się nazywała. Nie wiem jak to teraz wygląda bo nie korzystam ze stockowej aplikacji odkąd poznałem Today Weather: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.lockdown.weather TAPATALKNIETO
ga2cek Też generalnie nie używam ale do działania pogody w zegarku jest potrzebna ta samsungowa 🙁Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka