Hasjasan Mam problem. Odblokowałem Bootloadera. Dla Jasnośći Roota nie odblokowało. I niewiem czy bende móg go aktualizować. sm-t580. A ja bardzo chcem zobaczyć androida 11. Pomocy proszę.
.andy Hasjasan A ja bardzo chcem zobaczyć androida 11. Jerzeli się czegoś bardzo chcem, to nie ma rzeczy niemorzliwych 😉 Spoiler Wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać 😃
Fenek @Hasjasan Dla jasności posiadasz telefon A10SM-A105FN i tabletSamsung Galaxy Tab A 10.1SM-T580? Na którym urządzeniu to zrobiłeś, bądź chcesz to zrobić? dodana zawartość Przy okazji czy mógłbyś doprecyzować pytanie?Bo wygląda jakbyś go nie czytał po napisaniu, bo wydaje się być średnio zrozumiale.
.andy @Fenek on chce sobie wrzucić aplikację super user aby mieć dostęp do partycji systemowej. Błędnie myślał, że odblokowanie bootloadera mu to też wgra.
melis @Hasjasan Odblokowanie OEM, nie powoduje, że system będzie pracować na koncie root. Aktualizacje dalej będziesz otrzymywać. Spróbuj mimo wszystko, poprawić nieco swój post i, uzupełnić ewentualnie brakujące informacje. dodana zawartość @Hasjasan dopiero zauważyłem. To jest dubel tematu: https://forum.android.com.pl/topic/321653-galaxy-tab-a-101-2016-sm-t580-root/page/2/?tab=comments#comment-5758802 W związku z czym, ten temat przenoszę do kosza.