Witam. Mam problem i nie wiem gdzie właściwie o tym pisać bo nie wiem co jest problemem. Robiłem hard reset na telefonie po czym w google Chrome przy wyświetlaniu biegłych stron załącza się dziwny filtr ciemny. Wyświetlacz mam ustawiony na kolory zimne, a chrom zmienia mi to raz na jakiś czas z zimnych na ciepłe. Tu na forum nie zauważyłem tego lecz strony gdzie są zdjęcia co chwilę się zmieniają na ciepłe np na androidpolska.pl (strona z grami, podaje żebyscie mogli sprawdzić czy macie tak samo) na innej przeglądarce np. opera mam normalnie na tej samej stronie, a na screenach i filmach tego nie widać. Jedynie na filmie nagranym innym telefonie lekko da się zobaczyć skoki tego filtra bo na rejestratorze w op6 i screenach nie widać żadnej różnicy tak jakby cały czas był zwykły zimny bialy. Jakieś pomysły ? Ktoś miał może podobnie i udało mu się to ogarnąć ? Nie mogłem znaleźć nic na ten temat u Wujka Google niestety :(
[embed-video id="101" url="{{baseUrl}}/uploads/monthly_2021_01/received_401894161023323.mp4.c4d3bf0642107e5b87d53c65ad58b123.mp4" type="normal" live="false"]