dzidexx
Bardzo mnie uraziłeś - kwestionujesz moją prawdomówność.
Po prostu jak ktoś wysnuwa takie tezy bez podania dowodów i bazując na podstawie takich historii, których: nie jestem w stanie zweryfikować, nie było drugiego urządzenia które było ładowane ładowarką szybką zachowując inne parametry jak ten drugi, jest dla mnie nie wiarygodny.
Zbyt dużo w życiu widziałem różnych opowieści, które potem w zderzeniu z rzeczywistością okazywały się tylko "opowieściami", aby wierzyć jakiemuś randomowemu użytkownikowi w internecie (bez urazy, to nie jest skierowane do Ciebie konkretnie :)), który wysnuwa tezy nie na podstawie dowodów ale własnych odczuć.
Dla mnie teza niepoparta dowodami to tylko teza.
dzidexx
Jesteś tutaj zbyt krótko aby to robić.
Jestem tutaj dłużej niż ty. Sprawdź na przyszłość kto kiedy się tutaj zarejestrował a dopiero pisz takie rzeczy. Jestem tutaj od prawie 10 lat. Ty od prawie 5.
dzidexx
Sam sobie odpowiedz czy masz rację - znajdź jeden artykuł, który nie był sponsorowany przez producenta/ów smartfonów pt. "Szybkie ładowanie nie degraduje bardziej niż wolne".
Ale ja nigdzie nie piszę, że mam w 100% rację. Tylko dopóki mi ktoś nie udowodni, to będę stał przy swoim ze względu na brak merytorycznych argumentów.
Artykuł bazujący na Twicie, który bazuje na tym że Oppo tak powiedziało. No ok, pokażcie dane, dowody że tak faktycznie jest. No i to że nawet technologia Oppo może degradować nei znaczy że inne też a jest ich na rynku chyba z 5.