Markus78l Po aktualizacji zniknęły dwie ikony kart sim jest tylko jedna i za każdym razem muszę dodatkowo wybierać jakiej karty chce użyć. Do tego nie mogę dzwonić że SmartWatch'a bo muszę wybrać na telefonie kartę z której chce dzwonić. Czy jest możliwość ustawienia 2 kart sim do wybierania połączeń jak było we wcześniejszej wersji?
WunderWungiel Odinstaluj wszystkie aktualizacje apki w ustawieniach i pobierz starszą wersję z APKMirror (plik APK)
foral Udało Ci się rozwiązać problem? Ja dodatkowo mam problem z sms na sztywno mam wybraną kartę z której mam słać sms Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Markus78l Nie nie udało mi się nadal 1 słuchawka telefonu w kontaktach. Swart watch nie działa dzwonienie. Kiepsko
Markus78l Nie chodzi o wybór karty ( bo taka opcja jest ) chodzi o 2 karty widoczne w kontaktach a nie jedna jak jest po aktualizacji.
jeronimo Przecież masz informacje, że w androidzie 11 zmieniono ta opcje i już jej nie ma. Tutaj nawet nie pomożę zmiana aplikacji "telefon" na starszą. Pozostaje tobie powrót do Andka 10, jeśli jeszcze jest taka możliwość. Jak zwykle przystało na Samsunga, coś w aktualizacji softu polepszą, a coś usuną.?
Dimson Czy jakimś zewnetrzym dialerem na A11 można przywrócić wybór karty z której ma być realizowane połączenie? (ważne jest to że dalej działał o nagrywanie rozmów) Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka