Hej, sprawa dotyczy tabletu wymienionego w tytule. Znajomy poprosił mnie o pomoc w przywróceniu możliwości ponownego zalogowania się do nowego konta Google (tzw. bypass) z czym nie miałem problemu i zrobiłem to. Jednak w trakcie wprowadzania nowych ustawień wyszedł na światło dzienne problem z ciągłą optymalizacją aplikacji przez tablet. Przez to tablet automatycznie się resetuje po włączeniu, zawiesza się optymalizacja jeszcze przed włączeniem, wyskakuje komunikat o zatrzymaniu abFiles, na zmianę z zatrzymaniem usług Google, przy aktualizacji przez Ustawienia tablet albo się wyłącza, albo wyskakuje błąd aktualizacji. Zrobiłem root integrity check i wyskoczył mi dwa błędy (w załączniku). Wg mnie albo coś się wysypało, albo znajomy coś grzebał i usunął. Nie mam doświadczenia w naprawie tego błędu, a reset nic nie pomógł. Możemy w tym tablecie postawić wszystko od nowa, jak i wgrać nowego Androida. Nie ma znaczenia, chodzi tylko o to by efektem końcowym był działający tablet który się nie wyłącza i sam się nie resetuje.
Proszę o pomoc, i z góry dziękuję.
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku.