karateka28 Witam. Co powinienem kliknąć ? Po dwukliku pokazuje mi się obraz nr1. Zaznaczam pierwsze od góry i przenosi mnie na "obraz nr2" . Wchodzę w aplikacje i "obraz nr3". Spoiler Spoiler Spoiler Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
karateka28 Już zaznaczyłem i nic nie daje , dalaj to samo Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Ok, przeinstalowałem NOVA i działa 😉
karateka28 No dobra... teraz za każdym razem po wyłączeniu dwuklikiem ekranu nie mogę odblokować odciskiem palca. Po wyłączeniu guzikiem Power można odblokować odciskiem. Nic nie daje przeinstalowywanie Nova. Ma ktoś podobnie ? Jakieś rady ? Jest tak po styczniowych poprawkach zabezpieczeń. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
grzesiek1945 Mam dokładnie tak samo. Nie znam rozwiązania problemu. Mam też inne problemy z nova launcher na tym andku, a konkretnie z gestami. Są pewne opóźnienia, bardzo irytujące. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Adamo1990 @karateka28 @grzesiek1945@jeverploficjalna wersja Nova Launcher nie ma wsparcia dla Androida 11. Musielibyście zainstalować wersje beta. Wersja oficjalna: Spoiler Wersja beta: Spoiler
karateka28 @karateka28 @grzesiek1945 @jeverploficjalna wersja Nova Launcher nie ma wsparcia dla Androida 11. Musielibyście zainstalować wersje beta. Wersja oficjalna: Spoiler Wersja beta: Spoiler Ok już rozkminiłem. Nie trzeba testowej wersji. Trzeba wejść w ustawienia Nowa foto nr1 Klinkąć na samym dole ZAAWANSOWANE, a następnie zaznaczyć pierwsze od góry ... u mnie było drugie i temu była kicha Spoiler Spoiler Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Wincenty @karateka28 Pytanie poza konkursowe. Czy To jest jakaś aplikacja czy Twój Notes ma to wbudowane ?? Jak to zrobiłeś? Spoiler BTW: Android 11 ma już to wbudowane i nie potrzeba instalować tego Launchera 🙂@Adamo1990 Android 10 + Nova również nadal brak wsparcia jeżeli chodzi o gesty. Używam tego Launchera.
balwanekbuli Wincenty Czy To jest jakaś aplikacja czy Twój Notes ma to wbudowane ?? Jak to zrobiłeś? Miałem to zarówno na Note9 jak i Note20U Więc uważam że w Note10 jest to nromalne iż ta opcja występuje Wyciągasz rysik, masz po prawej to kółeczko z opcjami, klikasz otwiera się menu i wybierasz tłumacz: Spoiler
sirrah777 Wincenty BTW: Android 11 ma już to wbudowane i nie potrzeba instalować tego Launchera 🙂 Novy nie instaluje się dla tej funkcji tylko dla całego szeregu innych których nie ma samsungowy launcher.
Wincenty @balwanekbuli Zainstalowałem jakiś dodatek dla Samsung Internet i to chyba jest ta aplikacja? Porównałem po ikonce, jest ta sama więc to chyba to. Thx
balwanekbuli @Wincenty To nie jest dodatek do Samsunga Internet, tylko nawytwne oprogramowanie rysika
Wincenty @balwanekbuli Aha, okej. Nigdy w swoich łapkach nie miałem żadnego Notesa i stąd te pytania. Dzięki