meagol Witam mam pytanie do użytkowników V60 mianowicie w aplikacji cyfrowy Polsat go kanały tv przy rozdzielczości full HD klatkują dodam ze na LG G7 nie miałem problemów aplikacja Polsatu resetowana i telefon tez dostał hard reseta...??czym to może być spowodowane? Wysłane z mojego LM-V600 przy użyciu Tapatalka
Gizior89 Sprawdź na innym telefonie jeśli masz taką możliwość. Może chwilowo mieli problemy z serwerem. Na Velvet i G6 sprawdzałem przez 5min i zero problemów
meagol Ale filmy z YouTube w full HD normalnie chodzą....Wysłane z mojego LM-V600 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Na LG G6 normalnie jest na V60 klatkuje...Wysłane z mojego LM-V600 przy użyciu Tapatalka
lasica Mi na V60 który jest teraz w serwisie i na Velvet którego używam w ramach zamiennika klatkuje aplikacja od Canal+. Nie klatkuje za to aplikacja od UPC Horizon GO. Nie wiem czego to wina, może jakiegoś kodeka którego nie wspierają telefony LG?
meagol Witam zagadki ciąg dalszy ale tym razem przyszło pozytywne zaskoczenie a mianowicie wcześniej kiedy były problemy z Polsat go to na YouTube mogłem wybrać maksymalną jakość filmu 1080p a dziś przy oglądaniu mam wybór 2160p na YouTube a po odpaleniu dziś Polsat Go wszystko śmiga w full HD już nie klatkuje...samo się naprawiło...aplikacja Polsat go nadal z listopada wiec aktualizacji jej nie było...tak więc zagadka do obserwacji....Wysłane z mojego LM-V600 przy użyciu Tapatalka