Fenek W tym w膮tku prosz臋 o podawanie kod贸w rabatowych do obni偶enia ceny serii S21kt贸re posiadacie/znale藕li艣cie w internecie. Wszelkie p艂atne oferty b臋d膮 ukrywane.
normalnie Chodzi o kod z samsung members unpacked do s21. Bylbym wdzieczny jakby ktos wyslal na priv 馃檪
MichaelloEs Tak z ciekawo艣ci... ile procent od ceny wyj艣ciowej maj膮c kod rabatowy zap艂acimy? S膮 r贸偶ne kody?Wys艂ane z mojego SM-N975F przy u偶yciu Tapatalka
gino82 Tak z ciekawo艣ci... ile procent od ceny wyj艣ciowej maj膮c kod rabatowy zap艂acimy? S膮 r贸偶ne kody? Wys艂ane z mojego SM-N975F przy u偶yciu Tapatalka Nie procent tylko 200 z艂... Wys艂ane z mojego SM-G975F przy u偶yciu Tapatalka
normalnie little.big.conversation Whisbi15 Kurde dzieki, wykorzystalem - w sumie chcialem najpierw zobaczyc recenzje, ale nie moglem przegapic takiej okazji jak ta znizka - dziekuje slicznie 馃檪
Mumble Pode艣le mi jakas dobra dusza zb臋dny kodzik z unpacking na priva? Nie wiem czemu nie dosta艂em 馃檨
Ei07 Ja r贸wnie偶 by艂bym ogromnie wdzi臋czny za taki kod rabatowy, je偶eli kto艣 jeszcze posiada i nie zamierza wykorzysta膰 :)
Prolker Po wielu przymiarkach do poprzednich generacji, nadszed艂 czas na wymian臋 niezwykle udanego, ale ju偶 leciwego S7. Je艣li kto艣 mia艂by zb臋dny kod to i ja stan臋 po niego w kolejce ?
grzesiek1945 Trzymajta Pany lub Panie. M贸j Note10plus starczy jeszcze na dwa lata spokojnie, s21 nie kupi臋 wi臋c kod ch臋tnie oddam. GYFJA8XOIWys艂ane z mojego SM-N975F przy u偶yciu Tapatalka
SkuterPL Kod na 400 na stronie Samsunga: samsungbonW艂a艣nie skorzysta艂em i dzia艂a Wys艂ane z mojego SM-G973F przy u偶yciu Tapatalka
normalnie Omg, da sie anulowac zamowienie? Bo z tym kodem:samsungbon jest taniej xD dodana zawarto艣膰 nie dziala juz ten kod :(((((((
Prolker Niestety wszystkie wykorzystane, jakby jeszcze kto艣 dysponowa艂 kodem i po艣wi臋ci艂 p贸艂 minuty na podes艂anie PW to b臋d臋 wdzi臋czny ?
SkuterPL Jak kto艣 chc臋 kod na 200 z艂:W8SDTRX4UDo dzisiaj do wykorzystania Wys艂ane z mojego SM-G973F przy u偶yciu Tapatalka