Misiekr1988 Ja zmieniam samsunga z jednego na drugiego od razu po premierze. Ale nie na s 21 ultra brak karty mikro SD czego bardzo potrzebuje z prywatnych powodów, kolejna rzecz dla mnie to żart ze telefon za 6 koła nie ma słuchawek i ładowarki. A poza tym notes bardzo mi pasuje puki co. Wysłane z mojego Note 20 Ultra przy użyciu Tapatalka
nuanda Do eski raczej nie ... no chyba, że ktoś nota wybiera przypadkowo ... Może jak będzie mała sprzedawalność eski, to seria note pozostanie ... bo może być wycofana patrząc po etui z rysikiem ehhh.
tyku Ja zmieniam na S21 Ultra ze względu na esim, którego mi brak w Note20 Ultra TGY. Wybrałem na początek wersję XEO, ale jak będzie nie zadowalająca to zmienię na TGY.
pagolik Zobaczymy jak będą sie ceny kreowac i jak te S21 Ultra lezy w rece. Rozmiar i waga N20U w stosunku do N10+ mnie przeraziła.. Note 10+ przy N20U był lekki jak piórko i idealnie lezal w ręcę. A S21U jest jeszcze grubszy i cięzszy o kolejne ~20 gram od N20U 😃
nuanda To ja na indyjskim dzisiaj dograłem poprawki ze stycznia oczywiście na 11 Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
jaroslaw5342 Ktoś jeszcze zdecydowany na zamianę Nota 20 Ultra na wersję S21 Ultra? Ja biję się z myślami czy tak zrobić.... Duże nadzieję pokładam w działaniu na jednym ładowaniu. Niestety Notes nie daje rady przy ostatnim okresie mojego intensywnego użytkowania przez cały dzień do samej nocy...Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka
rygiel1974 @jaroslaw5342 ja już zdecydowałem , zamówiony S21 Ultra wersja 256. Jak pojawi się Note 21 to pewnie będę się zastanawiał nad powrotem.
vipergtr Ja obecnie siedzę na notesie s20 Ultra na snapie, wersja Hongkong. Zamówiłem S21 Ultra 16/512 srebrna, zobaczymy czy poprawili względem exynosa 990 (wcześniej miałem notesa na exy).
memphis21 vipergtr Ja obecnie siedzę na notesie s20 Ultra na snapie, wersja Hongkong. Zamówiłem S21 Ultra 16/512 srebrna, zobaczymy czy poprawili względem exynosa 990 (wcześniej miałem notesa na exy). Ja od tygodnia siedze na N21U na Snapie 865+ z ktorego jestem mega zadowolony ( Wcześniej mialem chwilę wersje na exynosie). Sam również zamówiłem S21U 12/256, bo zapowaida się, ze bedzie lepszy aparat w gorszym świetle.
GRIZZLY1 @vipergtr daj znać jak będziesz już po pewnych testach. Jestem bardzo ciekaw jak wypadnie S21 na tle N20U.
dominikm memphis21 Ja od tygodnia siedze na N21U na Snapie 865+ z ktorego jestem mega zadowolony ( Wcześniej mialem chwilę wersje na exynosie). Sam również zamówiłem S21U 12/256, bo zapowaida się, ze bedzie lepszy aparat w gorszym świetle. Poza mniejszym drenażem bateriijakie widzisz różnice?
Kris90 memphis21 Ja od tygodnia siedze na N21U na Snapie 865+ z ktorego jestem mega zadowolony Procentowo o ile lepiej wypada bateria w porównaniu do wersji na exynosie ?
Radomadre memphis21 Ja od tygodnia siedze na N21U na Snapie 865+ z ktorego jestem mega zadowolony ( Wcześniej mialem chwilę wersje na exynosie). Sam również zamówiłem S21U 12/256, bo zapowaida się, ze bedzie lepszy aparat w gorszym świetle. Witam. Jak ze spolszczeniem wersji Notesa na Snapie? W jakiej sieci używasz? Co z WifiCalling, VoLTE, słownikiem polskim w SMS, MMS, itp?
memphis21 dominikm Poza mniejszym drenażem bateriijakie widzisz różnice? Szybciej działa, nie przegrzewa się, troche lepsze zdjecia. CHodzi ultra płynnie.
tyku memphis21 troche lepsze zdjecia. Nie do końca jestem przekonany, czy zdjęcia są lepsze. Zresztą nie tylko ja ? https://www.dxomark.com/rankings/
memphis21 tyku Nie do końca jestem przekonany, czy zdjęcia są lepsze. Zresztą nie tylko ja ? https://www.dxomark.com/rankings/ Akurat ta strone mnie mało interesuje :))). I wiem co widze dodana zawartość Kris90 Procentowo o ile lepiej wypada bateria w porównaniu do wersji na exynosie ? Jakies 20-25%