mavq Witam serdecznie, rozważam zmianę mojego LG G7 Thinq na POCO X3 Zależy mi na szybkości działania, jakości rozmów. Telefonu używam do rozmów, SMS, Messenger, przeglądanie WWW oraz YouTube. Warto zmieniać? Czy lepiej sobie odpuścić? Czytałem, że oprogramowanie w POCO pozostawia wiele do życzenia. Jest niedopracowane.
tom3k2 W POCO X3 zyskałbyś wsparcie producenta aktualizacjami, ekran z lepszym odświeżaniem i lepszą baterię. Czy warto? Zależy. Jeśli bateria w Twoim G7 jest jeszcze ok, to chyba wstrzymałbym się z zakupem i dozbierał na coś, co da większy przeskok. Bo aparat i wydajność to G7 jak na prawie 3 letniego flagowca ma całkiem ok.
spirosun Ja osobiście szybko nie zmienię. G7 ma prawie wszystko co dobre. Dla najważniejszy jest quad DAC 😉 I odpowiedni rozmiar. Nie znalazłem jeszcze godnego zastępcy. Wybrałabym Huawei P40 ale nie ma Jacka oraz GMS
mavq @Andykoło 1500 Zastanawiam się w zasadzie nad sensem zmiany. Szukałem iPhone XS 64gb, za tyle można wyrwać ładną używkę, ale nie wiem czy jest sens zmiany...