WunderWungiel Witam? Poszukuję aplikacji do automatycznego wyłączenia telefonu po określonym czasie. Wpisuję w apce powiedzmy pół godziny i po pół godzinie telefon normalnie się wyłącza. Chodzi mi TYLKO o wyłączanie, nie włączanie. Pozdrawiam i proszę o pomoc
.andy Czy na pewno da się bez roota? U mnie np. Tasker nie pozwala na np. reboot urządzenia bez roota.
dzidexx https://www.tapatalk.com/groups/macrodroid/granting-write_secure_settings-permission-via-adb-t2923.html Write secure settings - chyba nie wystarczy do wyłączenia.
WunderWungiel Wiem, ale jak mam już mieć roota to wolę wgrać jakiegoś Lineage'a i mieć dodatkowe funkcje 😃
dzidexx WunderWungiel jakiegoś Lineage'a i mieć dodatkowe funkcje LOS w zasadzie nie ma dodatkowych funkcji, wyłącz za 30, 20, 15 minut nie ma żaden. Ps. Nokii nie z-root-ujesz.
[usunięty] Jakie jest zastosowanie funkcji wylacz za np 30 minut? Po co wyłączać telefon za określony czas? Nie lepiej użyć funkcji nie przeszkadzać?
.andy [usunięty] Nie lepiej użyć funkcji nie przeszkadzać? Można jeszcze przejść w tryb samolotowy ale to wymaga nadania po każdym uruchomieniu uprawnienia poprzez ADB.