pjaczewski Witajcie, mam do Was ogromną prośbę o pomoc w wyborze telefonu. Mam w pracy do wyboru 3 telefony: Galaxy S20 FE 4G XIAOMI Mi 10T 5G OPPO Reno 4 Pro 5G I teraz pytanie który telefon wybrać, zależy mi, aby tel. miał dobry aparat. Pozdrawiam Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
tom3k2 Mi10T nie powala aparatem, dopiero wersja pro robi bardzo dobre zdjęcia jak na smartfon w swojej klasie cenowej. Pytanie w jakich warunkach robisz najczęściej zdjęcia? I czy tylko zależy Ci na aparacie?
pjaczewski Robię głowinie zdjęcia dzieci, są bardzo ruchliwe [emoji3]Co do podzespołów to szczerze mówiąc odpowiada mi nawet aktualny telefon, Xiaomi Redmi Note 9 (ale aparat ma kiepski) Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
tom3k2 Do zdjęć dzieci w ruchu S20FE sprawdzi się najlepiej. Oppo byłoby górą w nocy, a we wszystkich innych aspektach foto Samsung radzi sobie lepiej. Tutaj próbka możliwości aparatu S20FE.
pjaczewski Do zdjęć dzieci w ruchu S20FE sprawdzi się najlepiej. Oppo byłoby górą w nocy, a we wszystkich innych aspektach foto Samsung radzi sobie lepiej. Tutaj próbka możliwości aparatu S20FE. Dzięki, Twoje zdjęcia mnie przekonały. Borę S20 FE. Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka