xantospl Wygląda to całkiem nieźle, dużo lepiej niż w serii S20. Co prawda do Galaxy M51 sporo brakuje, ale w top 20 jest, to całkiem spoko, zwłaszcza, że we flagowcach Samsunga zarządzanie energią i ogólnie bateria była piętą achillesową.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Emil92 Nie wiem dlaczego, ale jak wywaliłem przeglądarkę Chrome to od tamtej pory telefon dostał drugie życie. Bateria rewelacja, telefon zimny nawet przy mocniejszym obciążeniu. Sprawdźcie u siebie czy pomoże default_smile.pngWysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
xantospl Nie wiem dlaczego, ale jak wywaliłem przeglądarkę Chrome to od tamtej pory telefon dostał drugie życie. Bateria rewelacja, telefon zimny nawet przy mocniejszym obciążeniu. Sprawdźcie u siebie czy pomoże default_smile.png Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka Mi jest ciężko się rozstać z Chromem, ale to jest fakt, że ta przeglądarkę mega energii pożera, u mnie zawsze w statystykach % na samej górze. Chyba wreszcie spróbuję tej Samsungowej. Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
Emil92 Spróbuj. Jest świetna, chociaż w trybie ciemnym jeszcze jej brakuje wizualnie. Ja Chrome nie używałem a miałem na samej górze w użyciu baterii, dlatego wywaliłem i jest lepiej. Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
tom3k2 Emil92 Ja Chrome nie używałem a miałem na samej górze w użyciu baterii, dlatego wywaliłem i jest lepiej. Nie wystarczyło dodać do listy aplikacji uśpionych? Na co dzień korzystam z przeglądarki Samsungowej, ale Chrome muszę czasem odpalić, bo mam tam zsynchronizowane zakładki. Jako usypiana aplikacja jest na samym dole w statystykach baterii.
komeko Polecam naprawdę spróbować przeglądarki samsungowej. U mnie zastąpiła wszystkie i od kilku lat mi służy. Do tego wtyczki aguard przeciwko reklam i tłumacz.
Fenek 10 minut temu, tom3k2 napisał: zsynchronizowane zakładki. Można zsynchronizować zakładki z Chrome na PC na Samsung Internet Browser jakbyś potrzebował. Wystarczy dodatek do Chrome na PC.
Emil92 Nie wystarczyło dodać do listy aplikacji uśpionych? Na co dzień korzystam z przeglądarki Samsungowej, ale Chrome muszę czasem odpalić, bo mam tam zsynchronizowane zakładki. Jako usypiana aplikacja jest na samym dole w statystykach baterii. Nie używam Chrome, więc wywaliłem. Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
Wincenty Tak samo wyrzuciłem Chrome i już od dawna używam Samsung Internet. Telefon bez Chrome dostał tak jakby drugiego kopa. Polecałbym jeszcze wyrzucić wbudowany Upday - nie używam tej apki news,a w statystykach baterii są jakieś tam procenty. Od razu wyleciała do wyłączenia, sprawdź u siebie. No chyba że lubisz poczytać newsy polityczne to ją zostaw 😉
Fenek Polecałbym jeszcze wyrzucić wbudowany Upday To seria S21 nadal ma Upday, nie miało to być zastąpione Samsung Free?
xantospl W dniu 6.02.2021 o 15:41, zbyszekk napisał: @Fenek @Wincenty Jest i Samsung Free i Upday w aplikacjach. Przynajmniej w wersji Ultra. W S21+ także jest. W porównaniu z S10 u mnie z baterią jest o niebo lepiej (fakt, że tam ogniwo mniejsze), a jak zmienię przeglądarkę na Samsungową, to już w ogóle powinno być spoko. W tym aspekcie jestem bardzo zadowolony. Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka Spoiler
Kris90 Witam wszystkich, ja wygląda aktualnie kwestia baterii i wytrzymałości telefonu (chodzi mi o SOT na LTE w porównaniu do poprzednich telefonów ze wskazaniem jaki model był wcześniej użytkowany) ? Wiem, że w temacie o S21 wiele osób należało, że po ostatniej aktualizacji strasznie bateria leciała w oczach. Czy zostało to naprawione nowszymi aktualizacjami ? Pozdrawiam
xantospl Z baterii w porównaniu do mojego poprzednika S10 jestem bardzo zadowolony. Jeszcze nie udało mi się jej ubić pod koniec dnia. Mój egzemplarz pochodzi z T-Mobile PL (przedłużenie umowy), poprawki zabezpieczeń są póki co ze stycznia, także nie dotknął mnie problem mocnego drenażu baterii w spoczynku. Dziś postanowiłem przeskoczyć z przeglądarki Chrome na Samsungową za namową kilku osób tutaj. Najgorsze jest się przestawić hehe. Jak wynika z wykresu Chrome pożerał mi najwięcej procent, zobaczymy jak będzie się zachowywac teraz i ile zyskam. Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka Spoiler Spoiler
andyvip Jest bardzo dobrze. Nie spodziewałem się że dojadę do 7h. Nurtuje mnie to zużycie w nocy, bo chyba miałem ok 10% Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
xantospl Jest bardzo dobrze. Nie spodziewałem się że dojadę do 7h. Nurtuje mnie to zużycie w nocy, bo chyba miałem ok 10% Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka To zasługa AoD, mi przy wyłączonym zabiera przez noc maksymalnie 3-5% Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka