Mobil2137 Witam mam problem z moim lg k40 nie chce się włączyć z przycisku, i po podłączeniu do ładowania.
balwanekbuli @Mobil2137 Prawdopodobnie uszkodzenie płyty głównej lub baterii Sprawdź też na wszelki wypadek na innej ładowarce, i zostaw go na dłużej pod nią. W ogóle jak podpinasz ładowarkę to jest jakaś reakcja telefonu?
Mobil2137 Zostawiłem go na noc pod ładowarką i żadnej reakcji nie ma. Chciałbym dodać jeszcze że zanim napisałem tutaj to przez chwile reagował na przycisk power ale ekran świecił się na czarno później już ogóle się nie włączał, więc to chyba płyta główna
Mobil2137 Własnie około 15 minut temu telefon sam się właczył i muszewpisać hasło ale jak wpisuje to poprawne to nie działa więc to nie była płyta główna
balwanekbuli @Mobil2137 To nadal może być płyta główna. Wystarczą zimne lutu a jak np leżał pod ładowarką i się ładował to wytwarza się ciepło. A jeśli nie to możliwe też iż jest to koniec baterii, możliwe też iż masz uszkodzony układ ładowania. Przyczyn masę, ale bez fachowego sprawdzenia - możemy gdybać