Rashyy Witam mam pytanko , chciałbym się dowiedzieć jak w noki 4.2 zmienić standardowy zegar na wlasny?
Rashyy carlos81kk Złap widget do góry powinno być usuń Wysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka Jak go złapie to.wyswietla mi się tylko dodana zawartość A jak wejdę w ustawienia to mam tylko to dodana zawartość I nawet jak wszystko odznacze to i tak dalej widnieje
carlos81kk Dłużej go trzymaj cały czas i przesuwaj do góry Wysłane z mojego SM-A217F przy użyciu Tapatalka
.andy To jest z tego co pamiętam kwestia launchera. Masz dwie opcje. Wyłączyć ten widget, dodać swój i wskazać konkretną aplikację dla zegara. Wrzucić alternatywny launcher.
Rashyy A jak to zrobić tak po.krotce :)? dodana zawartość Skoro nie mogę tego wyłączyć bo niewiem jak
dzidexx Rashyy A jak to zrobić tak po.krotce :)? Po jakiemu ty piszesz? Masz Android One i Launcher by Google - tego widgetu nie można usunąć. Można w ustawieniach wyłączyć aplikację Google - sens tego jest dyskusyjny. Zainstaluj ze sklepu inny launcher (Nova np.).