Xedos1991 OnePlus 8T 8/128 czy Asus Rog Phone 3 12/128/256 oczywiscie linki przykładowe - telefon bedzie kupiony u producenta.
Xedos1991 spec-naz1 @Xedos1991 Podaj jakie masz wymagania co do telefonu. Mistrzu, chciałbym aby bateria trzymała dłużej niż codzienny smartphone przy grywaniu, pisaniu maili, czy czytaniu bzdur w sieci, chciałbym aby robił dobrej jakości zdjęcia które można wrzucić do sieci bez hejtu ze robione kotletem, chciałbym aby muzyka miała jakiś tam dźwięk bez burczenia oraz jakiś dobry poziom; chciałbym aby producent szybko nie zapominał o łataniu dziur w oprogramowaniu; - takie główne wymagania mam,
Macio Ta aferta z Allegro to zapomnij, z Chin to spokojnie 500 zł taniej idzie wyrwać bez promo. Po drugie w dobie szybkiego ładowania 65W z Oneplusa, to czy bedzie SOT 5h czy 7h to już nie ma znaczenia, jak 0-100 ładujesz 30 minut. Zdjęcia lepiej ogarnie 1+. Doradzam tez czasami szukac po OLX, mi sie udalo kupic Oneplusa 8 12/256 za 2150 zł 🙂 I jestem zadowolony z zakupu.
tom3k2 Jeśli zamierzasz grać, to zdecydowanie Rog phone 3. Super wydajność, lepsze niż u konkurencji odprowadzanie ciepła, bardzo wytrzymała bateria, świetne głośniki i ekran. Aparat to nie najwyższa półka, ale to samo można powiedzieć o Oneplusie 8T. Jeśli nie przeszkadza Ci ogromny rozmiar, to śmiało bierz Asusa.
Seiko Dokładnie, Asus tutaj bije konkurencje 😉 Jeżeli nie będzie to musiało mieć super wydajności OP wystarczy 😉 W sumie też zależy jak podchodzisz do nakładek producentów