A ja po swoich przeżyciach mogę zdradzić tyle że w bliskiej przyszłości nie kupie innego telefonu jak Samsung. Dla mnie telefony kompletne, pewnie że zawsze się coś znajdzie gdzie konkurencja coś ma ulepszonego itp ale to chyba norma,
jak dla mnie... wyświetlacze najlepsze na rynku, dzwięk bardzo dobry, wyższe modele mają stereo, zdjecia wychodzą piękne, bateria przyzwoita, a jeśli ktoś przez cały dzień chodzi z telefonem w ręku to trzeba oficjalnie przyznać że jeszcze nie wyprodukowali takiego telefonu który taką osobe zadowoli.
Osobiście mam zmniejszoną rozdzielczość ekranu, w godzinach wieczornych tel przechodzi w ciemny motyw, podswietlanie ekranu w okolicach połowy, włączone WIFI i BT i mój wynik to prawie 2 dni.
Nigdy w życiu nie kupie już ŻADNEGO chinola, w przeciagu nie całego roku w domu miałem dwa... żona dostała na urodziny Mi Note 10 w lutym 2020 i do tej chwili był 2 razy na naprawie (nagle przestał sie ładować, a kolejny raz ponownie przestał się ładować i grać głośnik - skutkowało wymianą płyty głównej ze zmianą nr IMEI) drugi osobnik, Redmi Note 9s kupiony we wrzesniu 2020 - kupiony bo nowy i okazyjnie, sprawa prawie identyczna, brak ładowania, plamy niebiesko-czerwone na wyswietlaczu - skonczyło sie wymiana na drugi tel w którym po miesiacu padło co??....ładowanie i głośnik) Żenada, boje się brać te telefony do ręki, aż strach je komuś sprzedac zeby ktos pretensji pozniej nie miał.