prz3m3k Cześć, Podczas każdej rozmowy słyszę szum w tle, nie ma znaczenia czy to wifi calling, LTE, 2G, 3G. Tak jakby osoba, do której dzwonię stała na przejściu dla pieszych w centrum ruchliwego miasta. Mam w domu LG G7 i S10 i tam takich objawów nie ma. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalk
matik3789 Test diagnostyczny glosnika robiles? Włącz Samsung Members> Interaktywne testy> mikforon i głośnik sobie przetestuj, bo rozumiem że ustawienia fabryczne już przywracałeś. Jak tam jest to samo to serwis.
prz3m3k Dziwna sprawa, na teście diagnostycznym tego nie słychać, na słuchawkach bluetooth też nie, na głośniku telefonu też nie (wtedy kiedy rozmawiamy a telefon może leżeć na stole), tylko podczas rozmowy w górnym głośniku rozmowy kiedy trzymamy telefon przy uchu. Nie przywracałem ustawień fabrycznych, kupiłem telefon i od razu przeniosłem dane z S10. Telefon używam 7 dni, nie wiem czy coś da przywrócenieustawień fabrycznych, skoro mam tak od początku użytkowania?
komarowiec Ja też mam podobnie, jak w cichym pokoju rozmawiam to wydaje mi się że jest szum, test głośnika do rozmów ok.
rain86 Mnie się wydaje, że wszyscy to mamy, ale możliwe że nie każdy z nas jest na to wyczulony. Mój Fe 5G też to ma, znajomego również. Ja już na to macham ręką bo nic z tym nie zrobi serwis. Bardziej wkurza mnie fakt słabszej anteny względem P30 oraz OnePlusa i w miejscu, gdzie tamte trzymają LTE Samsung skacze i zmienia co jakiś czas.