rancevsky Witam, jakie szkło polecacie do S21? Myślałem o Spigenie Ez Fit ale podobno czytnik na nich nie śmiga 🙁
michul9 Chyba nikt nie stosuje szkiel bo jak widać temat umarł a tez czegoś szukam i nie wiem wiem co działa a co nie.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
cegulla Założyłem dziś 3mk hard glas max, porażka, czytnik nie chce działać, szkło nie zajmuje całego ekranu. Pierwszy raz zawiodłem się. Do p20 pro pasowało mi idealnie a tutaj... no cóż stówa w plecy
SkuterPL Wgl czujnik nie reaguje czy słabiej po prostu działa? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
SkuterPL Oo kurde takiego przypadku z produktami tej firmy nie miałem, ale napisz reklamację tam nie ma z tym problemu Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
cegulla Masz racje, o reklamacji nie pomyślałem. SkuterPL Oo kurde takiego przypadku z produktami tej firmy nie miałem Ja też nie, na wszystkich telefonach zawsze miałem od nich szkło a tutaj meh
SkuterPL Napisz i daj znać co wyjdzie z tego. Ja kiedyś reklamowałem to dostałem nowe szkło. Może jakieś wadliwe się trafiło.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Pejotwroc A może te poprzednie telefony miały czytnik optyczny a nie ultradźwiękowy? I tu jest pies pogrzebany? Optyczne zawsze są o wiele mniej wrażliwe na szybkę niż ultradźwiękowe.
SkuterPL Miałem S10 tam był ultra dźwiękowy i flebixe chodziła Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
cegulla O a dziś jeszcze lepszy ewenement, szkło pękło od samego noszenia w kieszeni. Telefonem nigdzie nie uderzyłem nie spadł, a szkło uwalone. Jakaś wadliwa sztuka chyba
SkuterPL Jeśli do mnie to pytanie to w S10 chodziło tak sobie, ale sam czytnik bez szkła chodził też nie za precyzyjnie jak dla mnie, dopiero w w S21 chodzi to tak szybko jak należy.Ja planuje tego szkła spróbować: https://sklep.3mk.pl/pl/p/Najtrwalsze%2C-niepekajace-szklo-do-Samsung-Galaxy-S21%2C-na-caly-ekran-3mk-NeoGlass/53620 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
HenaZari SkuterPL Jeśli do mnie to pytanie to w S10 chodziło tak sobie, ale sam czytnik bez szkła chodził też nie za precyzyjnie jak dla mnie, dopiero w w S21 chodzi to tak szybko jak należy. Ja planuje tego szkła spróbować: https://sklep.3mk.pl/pl/p/Najtrwalsze%2C-niepekajace-szklo-do-Samsung-Galaxy-S21%2C-na-caly-ekran-3mk-NeoGlass/53620 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Powiesz coś o tym neoglass od 3mk? Działa czytnik?
Pejotwroc Powiem ci że zainteresowało mnie to szkło. Tylko na telefonie mam etui spigena które można by powiedzieć prawie dochodzi do brzegów wyświetlacza. To szkiełko 3mk ma po bokach czarne ramki (nie wiadomo po co) i wydaje mi się że zasłoni troszeczkę ekran. Ale bardzo jestem ciekaw efektu u ciebie.
SkuterPL Też mi się te czarne ramki nie podobają, ale podobno są konieczne, bo już pytałem. Może w tym tkwi ta technologia dzięki, której krawędzie szkła nie kruszą się jak w innych szkłach to robi. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
monroe Weźcie pod uwagę, że oni nie chwalą się przy tym produkcie, że działa czytnik linii papilarnych więc skoro pomijają tę informację to najprawdopodobniej czytnik w S21 nie będzie funkcjonalny...
michul9 Panowie to z jakim szkłem działa s21? Bo chce kupić obojetnie jakie żeby tylko działał czytnik.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka