Witam. Tak naprawdę to rzecz tyczy telefonu A71, ale jakoś nie mogłem znaleźć tego modelu więc piszę tu. Zresztą problem nie tylko z tym modelem , ale też z A40, i inną firmą czyli Motorolą. Ale do rzeczy
Ile razy trzeba zgrać jakieś pojedyńcze zdjęcie z telefonu na komputer no i zaczyna się szukanie kabla, poza tym zawsze się wyrabia gniazdko w telefonie, więc przesył jednego czy dwóch zdjęć w ten sposób byłby spoko. Otóż nie mając laptopa tylko stacjonarkę, kupiłem sobie moduł Bluetotha taki wtykany do gniazda USB.(firmy jakiejś z Księżyca) no i dawaj łączyć te dwa urządzenia. Dokładnie robię tak: oba urządzenia na listach dostępnych urządzeń Bluetoth "widzą się" . Łącze oba urządzenia i nie ma tu znaczenia czy łącze kompa z telefonem, czy telefon z kompem, na jednym wyskakuje ciąg cyfr aby na drugim sprawdzić czy to to samo urządzenie, akceptuję w obu urządzeniach, no i komputer melduje, że połączono z telefonem ale tel wyświetla - błąd połączenia. Próbowałem 20 razy - nic Jak wcześniej pisałem próbowałem z A 40, Motorolą Edge (nie wiem jak to się pisze) - nic. ? O co więc biega? Spróbowałem połączyć z laptopem bez tego patentu w USB - nic.Jedynie i tylko telefon łączy się w obie strony z tabletem Samsunga. Nie muszę chyba pisać, że kupiłem również inny ten moduł Bluetotha - TP Link - nic! Miał tak ktoś albo wie co z tym zrobić?
Win 10 czyli nie trzeba żadnych sterowników