nomiq Dzień dobry. Poszukuję aplikacji typu "Sejf', która pozwoli mi zabezpieczyć dostęp do aplikacji na telefonie. Przede wszystkimzależy mi na zabezpieczeniu aplikacji Whatsapp pracjącej na wirtualnym numerze telefonu. Problem polega na tym, że wszystkie "Sejfy" chronią Whatsappa na podstawowym numerze, a nie widza tego na wirtualnym. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
AdrianKobielski Mam pytanko szukam aplikacji do ukrywania aplikacji kiedyś na Samsungu miałem mój sejf. Próbowałem z różnymi ale żadna nie pozwala zrobienie "drugiego miejsca w telefonie" Chodzi mi o to żebym mógł w tej aplikacji pobierać aplikacje tak chyba właśnie było w mój sejf w Samsungu. Nie chciał bym żeby aplikacja która chce ukryć byla widziana w wykazie aplikacji w tel.. Jest coś takiego ? Edit mój tel realme GT
frrancuz AdrianKobielski Prywatność - ukryj aplikacje. Wybierz jakie mają być niewidoczne. 2 kropki prawoGora kod dostępu Teraz żeby je zobaczy w dialerze wpisujesz #koddostepu#. Możesz wyłączyć powiadomienia z tych aplikacji, nie ma ich w zużyciu baterii. Nie wiem jak w Samsungu, ale tu widać je tylko w zarządzanie-zainstalowane.
AdrianKobielski frrancuz W Samsungu była opcja że możesz zależnie instalować je w sejfie i nie były widoczne w rejestrze. Lipa jest też w tych co popatrzyłem że jak usuniesz ja w tel z sejfu też znika…. A i aplikacji Google nie można dodać Nie wiedziałem że ten telefon ma taką funkcję jak klonowanie systemu i to mnie zadawała w 100%