Telefon rozładował się do zera i nie chce się teraz włączyć. Problem w tym, że działa. Jeśli nie ładuje go, to próbując włączyć pojawia się ikona rozładowanej baterii i pada po sekundzie i tak w kółko. Jeśli go podłączę pod ładowarkę to próbuje się włączyć i zatrzymuje w pewnym momencie -na ekranie pojawia się napis google , jak podczas włączania normalnego, ale nie idzie dalej. Jak go wtedy próbuję jeszcze raz włączyć to ciągle to samo- napis google i nie idzie dalej. Z 2 tyg temu był ten sam problem, ale gdy całkiem padł, podłączyłam go i czekałam aż się naładuje i dopiero włączyłam, nie dopuściłam do całkowitego rozladowania baterii, ale tym razemnie zdążyłam.Terazjak nic nie klikam to sam się załącza. Po ładowaniu do przez pół godziny i kolejnej próbie dalej to samo.Mam telefon honor 9 x4 chyba?? Są jakieś rady żebym mogła sama to zrobić? Hard reset nie działa bo telefon pod ładowarką nie wyłącza się do końca, a bez niej mam komunikat rozładowanej baterii. A i ładując miga ikonka ładowania.