.andy
Przełącz się na gesty. Można wtedy czy z lewej czy z prawej się cofnąć.
To jest funkcja aplikacji pulpitu i nie da się zmienić. Jedyna opcja to zmienić aplikację ekranu domowego na np. Nova Launcher.
Serio? 4a 5G ma chyba ten sam zestaw audio co 5 i u mnie na 5 nie ma problemu z głośnością np. alarmu.
Możesz nagrać z innego telefonu jak to wygląda?
W czym ci to konkretnie przeszkadza? W poprzednich też miałem w innej kolejności i minęło kilka dni żeby się przyzwyczaić. Teraz na 5 używam ich naturalnie jakby zawsze tak były. Nie jest to ani gorsze ani lepsze od innej kolejnosci.
Lubię tradycyjne rozwiązania, chociaż pomyślę z tymi gestami. Ogólnie ciągle się mylę z tym klikaniem, chociaż po czasie pewnie przywyknę. Jednak nie rozumiem dlaczego ten przycisk cofania jest po lewej... osobiście po ten sięgam najczęściej chyba. Dużo rzadziej po ten od otwartych w tle aplikacji.
No to siara... wolę mieć wszystko na dole telefonu, bo pod ręką. Wolałbym np. Pasek wyszukiwania na górę wywalić jak zawsze to robiłem w telefonach.
Jest zdecydowanie ciszej niż Redmi Note 4x czy S20 FE. Jak mnie RN4 szybko obudzi, tak pierwszego dnia 4a 5G za pierwszym razem obudził, a za drugim jak przestawiłem, to dzwonił 10 minut i du*a... Zaspałem. Nie to, że jest strasznie cicho, a po prostu ciszej. @DaN995też o tym wspominał.
Przywykłem do trzymania telefonu niżej aby w dolej części używało się go wygodnie. Po ten przycisk muszę sięgać. Nie jest on pod palcem. Dla mnie dlatego to jest gorsze, ale nie to, że się tego nie spodziewałem, bo było widać na zdjęciach.