RyKa Witam. Prosiłbym o konkretne propozycje w przedziale 2,5-3 tys zł. Obecnie posiadam Samsung Galaxy S9+. Zależy mi głównie na płynności działania, dobrym aparacie oraz zadowalającym czasie pracy na baterii. Oczywiście żeby posłużył te 2-3 lata. Z góry dziękuję za propozycje.
tom3k2 Wszystkie te wymagania spełnia S20FE 5G. Snapdragon 865, bardzo dobre aparaty, niezła bateria. Np. w x-kom wszystkie kolory po 3199 i jeszcze trwa promocja Samsunga ze zwrotem 400 zł na konto bankowe kupującego. Można jeszcze więcej kasy zaoszczędzić wybierając kolor pomarańczowy, wtedy w Euro jest za 2899 odjąć zwrot od Samsunga = 2500 pln 🙂 Poniżej screen. Spoiler
Entercode Ja bym pewnie wybrał pixela ze względu na wsparcie aparat i z czystej ciekawości. Jesli w gry nie grasz to procesor spokojnie da radę.
RyKa Dziękuję za odpowiedzi. Do samsunga mam sentyment bo od Początku od S1,S3,S5 edge,S7 edge, S9+ nic innego nie miałem. Same nieparzyste wersje 🙂
Seiko Również brał bym Pixela, ale jak wspomnieli koledzy wszystko zależy od tego jak zapatrujesz się na brak nakładki oraz że można go kupić poza granicami naszego kraju.
Skrzydlaty Jeszcze jutro jest zwrot z samsunga do modelu s20fe 400zl więc za 2999zl możesz mieć wersję 8/256 z dobrym aparatem, dobra baterią, topową płynnością, przyszłościowymi podzespołami, i polska dystrybucja więc w razie co nie ma problemu z serwisem. W tej chwili za 3 tys jest bardzo dobrą opcją, a można kupić 6/128 odpowiednio taniej.
little.big.conversation Skrzydlaty Jeszcze jutro jest zwrot z samsunga do modelu s20fe 400zl więc za 2999zl możesz mieć wersję 8/256 z dobrym aparatem, dobra baterią, topową płynnością, przyszłościowymi podzespołami, i polska dystrybucja więc w razie co nie ma problemu z serwisem. W tej chwili za 3 tys jest bardzo dobrą opcją, a można kupić 6/128 odpowiednio taniej. Z plastikowymi pleckami, wykastrowanym aparatem i ekranem, gorszymi wibracjami, dźwiękiem itd, gdzieś te oszczędności musiały się rozłożyć tylko dziwi mnie że ludzie piszą że bierz S20 FE bo to flagowiec za mniejsze pieniądze.
[usunięty] @little.big.conversation plastik na plecach to dla wielu zaleta, poza tym tel i tak pewnie wyląduje w etui, więc co za różnica, skoro taniej? Co do reszty to fakt, na czymś przyoszczędzić musieli, ale moim zdaniem telefon jest wart tych pieniędzy.
little.big.conversation [usunięty] @little.big.conversation plastik na plecach to dla wielu zaleta, poza tym tel i tak pewnie wyląduje w etui, więc co za różnica, skoro taniej? Co do reszty to fakt, na czymś przyoszczędzić musieli, ale moim zdaniem telefon jest wart tych pieniędzy. No właśnie, skoro ma plastikowe plecki to po co etui? Chodzi mi o fakt że producent oszczędza na wykonaniu i elementach. W takim razie niech takie telefony jak Note 20 czy S21 powinny być tańsze a nie są.
Ernest05 Miałem topowe oneplusy czy s20, na co dzień korzystam z 11 Pro i naprawdę nie ma nad czym płakać jeśli chodzi o jakość wykonania.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka