nigrin Czy u was tez występuję grzechotanie po potrząśnięciu słuchawką ? Na Redditcie piszą ,ze to normalne - Reddit
Skrzydlaty Normalne, (prawie) każdy aparat z optyczna stabilizacja obrazu gdy nie jest używany to jego mechanizm stabilizujący stuka o graniczne krawędzie, a im większa matryca tym większy mechanizm i dłuższy skok i głośniejsze słyszalne pukanie, w telefonach z 3 aparatami z OIS i dużymi matrycami to dopiero grzechocze ?
nigrin Skrzydlaty Normalne, (prawie) każdy aparat z optyczna stabilizacja obrazu gdy nie jest używany to jego mechanizm stabilizujący stuka o graniczne krawędzie, a im większa matryca tym większy mechanizm i dłuższy skok i głośniejsze słyszalne pukanie, w telefonach z 3 aparatami z OIS i dużymi matrycami to dopiero grzechocze ? Dziękuje dobry człowieku za wyczerpującą odpowiedz 🙂 Początkowozwątpiłem, ponieważ w moimOneplus 6 to zjawisko nie wysypuje.
codrr122 Witam mam pytanie, czy Pixel 4a 5Gposiada problem skrzypiącej obudowy występujący w Pixelu 4a?
DyndaS codrr122 Witam mam pytanie, czy Pixel 4a 5Gposiada problem skrzypiącej obudowy występujący w Pixelu 4a? Sam niby coś tam macałem, bo gdzieś o tym czytałem, ale w każdym razie w mojej sztuce tego nie zauważyłem.
DaN995 Witam mam pytanie, czy Pixel 4a 5Gposiada problem skrzypiącej obudowy występujący w Pixelu 4a? U mnie też spokój. Jedynie optykę aparatu słychać. Pixel 4a 5G
pawdec0607 Orientujecie się może czy Pixel 4a 5G w Polsce obsługuje 5g czy nie, bo zastanawiam się nad zakupem ale ostatnio gdzieś przeczytałem, że nie wiadomo czy 5g od Pixeli będzie działało w Polsce. Korzystał może ktoś z 5G od plusa na pixelu?
piotrzet23 @pawdec0607 W Plusie może być problem z działaniem. Są 2 modele, których nie ma na liście i 5G u nich nie działa.
maker3 piotrzet23 @pawdec0607 Niestety trudno powiedzieć. Może zadziała może nie. Nie ma żadnych szans, w niewspieranychsieciach, Pixel w ogóle nie informuje stacji bazowej LTE, że obsługuje 5G, więc z oczywistych powodów 5G NSA nie będzie zainicjowane. Być może 5G SA nie będzie mieć takich ograniczeń, jeśli kiedyś ta wersja pojawi się w Polsce, ale to tylko moje niczym nie podparte podejrzenia.