Winczenco Witam. Ja natomiast sie zastanawiam między 7 pro a 6 pro. Amoleda nigdy nie miałem tak samo jak stereo w smartfonie ,więc to dla mnie nie robi istotnej różnicy,wydajnościowo są na podobnym poziomie,fotograficznie chyba też. Wiem że 6pro ma teleobiektyw i radio fm (co jest plusem dla mnie) cenowo też bardzo podobnie. Więc zastanawiam się który? Pomożecie?
tom3k2 Jeszcze z różnic to realme 7 pro ma więcej pamięci ram. Skoro nie musisz mieć amoleda, to możesz zaoszczędzić trochę kasy i spokojnie brać 6 pro. Teleobiektyw lepiej mieć niż nie mieć, radio sam mówisz, że na plus, czyli pewnie czasami go używasz. A odświeżanie ekranu 90Hz umili korzystanie z urządzenia.
Winczenco Dzięki za odpowiedź. Jakieś pół godziny temu zamówiłem siódemkę. Moge jeszcze anulować zakup a 6 pro też z 8 giga ramu. Nie przyszło mi powiadomienie o Twoim wpisie.
tom3k2 O, a gdzie chciałeś kupić 6 pro z 8gb ramu? Winczenco Jakieś pół godziny temu zamówiłem siódemkę. Moge jeszcze anulować zakup Nie da się jednoznacznie powiedzieć który z nich jest lepszy. Jeden woli amoleda z 60Hz, a drugi IPS z 90Hz 😉 Trzeba wszystkie różnice sobie rozpisać i wybrać to, co wypadnie dla nas korzystniej.
Winczenco tom3k2 O, a gdzie chciałeś kupić 6 pro z 8gb ramu? Nie da się jednoznacznie powiedzieć który z nich jest lepszy. Jeden woli amoleda z 60Hz, a drugi IPS z 90Hz 😉 Trzeba wszystkie różnice sobie rozpisać i wybrać to, co wypadnie dla nas korzystniej. Na allegro są 6pro z 8 gb.