Samsonn Witam. Niestety mam kolejny problem, tym razem wydaje się poważniejszy. W czasie oglądania filmów (niezależnie czy na youtube czy jakiejś str) po kilku/kilkunastu minutach dźwięk sam z siebie się ścisza. Czasami o lekko a czasami prawie na minimum głośności. Miał ktoś taki problem?
Samsonn Nie sprawdzałem na offline. W Google, w chromie, w YouTube. Zaczęło się to dopiero ok 2 tyg temu. Na początku rzadko, teraz kilka razy podczas kilkunastominutowego filmu nawet. Do tej pory wszystko śmigało prawidłowo.
wingaraa Walczyłem z tą samą przypadłością dosyć długo. Samo się pojawiło i samo przeszło. Podobno pomaga wyłączenie dolby atmos, ale nie w moim przypadku. Dla pewności podłącz jakieś słuchawki i wyłącz dolby atmos.
kilertm1 mialem taki problem jak kleiłem folie na wyswetlacz klejem i pod uv zalecialo pewnie i tak sie dzialo
Samsonn kilertm1 mialem taki problem jak kleiłem folie na wyswetlacz klejem i pod uv zalecialo pewnie i tak sie dzialo Możesz to dokładniej wytłumaczyć bo nie do końca rozumiem... Klej Ci do głośnika zaleciał? Co prawda też kleiłem szkło klejem UV ale to samoistne ściszanie zaczęło się wcześniej a i klej na pewno nie ulał się do głośnika bo zaklejalem wszystkie otwory.@wingaraa niestety wył Dolby atmos na słuchawkach nic nie dało. Zresztą po wyjęciu słuchawek i tak się sam Dolby włącza na nowo. Fajny telefon ale zaczyna mnie irytować to ściszanie bo jest coraz częstsze i teraz ścisza prawie do minimum głośności.
kilertm1 nie do glosnika klej podszedl do guzika od sciszania i podglaszania w telefonie i czasem jak ogladalem cos na toyube to samo siesciszalo 🙂
Samsonn kilertm1 nie do glosnika klej podszedl do guzika od sciszania i podglaszania w telefonie i czasem jak ogladalem cos na toyube to samo siesciszalo 🙂 I jak to rozwiązałeś? Samo się naprawiło czy do serwisu dałeś?
bbodex Zrób Hard Reset, i instaluj apki patrząc czy po instalacji którejś problem powrócił. Możliwe, że jakaś apka którą masz zainstalowaną na telefonie ścisza Ci dźwięki?Jeśli nie pomoże to przynajmniej będziesz wiedział, że tel nadaje się na gwarancje.
kilertm1 malo jest tam miejsca wiec comoglem to igła cieniutką a potem sciszalem i pdglaszalem ze 100razy i przetrlo klej i teraz smiga 🙂