Fenek @disip Pewnie jest jak mówisz, to może dodali tylko na stronce opis (changelog) do dla innych z serii 21 jeszcze tego nie ma.
yeloo Czym pobrać oprogramowanie, bo u mnie w pewnym momencie za każdym razem zawiesza pobieranie, jak na załączonym obrazku.
Fenek @yeloo https://forum.android.com.pl/topic/371800-samfirm-aio-v140-final-narz%C4%99dzie-do-pobierania-rom%C3%B3w/#comments
Fenek @yeloo Może jakiś błąd na serwerze akurat dla tego pliku. Spróbuj dla testów czy inny plik ściąga poprawnie.
chudyz Aktualizujecie przez Odin czy OTA? Czytałem że ota powoduje drenowanie baterii. Plotki. Robiłem OTA i wszystko ok. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
HugePotato chudyz Plotki. Robiłem OTA i wszystko ok. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Nie są plotki. Mi po OTA bateria zeszła z 70% na 25 przez noc. Następnego dnia tak samo żarło. Mam S21. Wipe cache i repair apps z recovery menu mi pomogły i teraz telefon działa w porządku.
bartos38 Czy jak mam s21u z plusa to mogę wgrać odinem xeo ? gdzieś słyszałem że teraz plus ma csc multi to powinno się dać wgrać najnowsze xeo
rygiel1974 @bartos38 możesz będziesz miał nadal soft z Plusa ale najnowszy. Sam tak robiłem wcześniej gdy miałem z Orange. Myślę, że przy S21 nic się nie zmieniło przy wgrywaniu przez odina.Wysłane z mojego S21 Ultra z rysikiem
bartos38 @rygiel1974chodzi mi tylko o zabezpieczenia czyli zmienią się na te z lutego tak jak w najnowszym xeo?
rygiel1974 @bartos38 tak, będziesz miał zabezpieczenia z lutego. Często wgrywam odinem np. BTU jak jest wcześniej i mam XEO nadal ale znajnowszymi poprawkami Wysłane z mojego S21 Ultra z rysikiem
disip Czy dla Was też każda aktualizacja, to jak otwieranie telefonu na nowo? W sensie, tego uczucia ekscytacji 😃
pjk13 disip Czy dla Was też każda aktualizacja, to jak otwieranie telefonu na nowo? W sensie, tego uczucia ekscytacji 😃 Nie