Dexter85 Zostawiasz sobue wybór między niedporacowanym sprzętowo op, a/ciach/ Softem xiaomi. Poczytaj sobie jakie problemy/niedoróbki mają nowe oneplusy i ile błędów softowych ma xiaomi, których nie potrafi naprawić od kilku lat. Najlepiej dołóż 5tys i kup coś porządnego. 😉
little.big.conversation Dexter85 Zostawiasz sobue wybór między niedporacowanym sprzętowo op, a/ciach/ Softem xiaomi. Poczytaj sobie jakie problemy/niedoróbki mają nowe oneplusy i ile błędów softowych ma xiaomi, których nie potrafi naprawić od kilku lat. Najlepiej dołóż 5tys i kup coś porządnego. 😉 Poczytaj sobie jak niedopracowany softowo jest OnePlus, jak użytkownicy narzekają na oprogramowanie. To co kiedyś zachwycało użytkowników tej marki teraz jest jej największą wadą.
Dexter85 Ja miałem op5t i miałem takie samo odczucia, choć przez kilka lat nie potrafili poprawić kamery. W nowych modelach jest strasznie dużo niedoróbek i różnych problemów. Może zobacz sobie samsunga fe 5g. Teraz to ciężko coś wybrać.
tom3k2 Teraz widzę, że w innym temacie wspomniałeś, że na aparacie Ci nie zależy, więc największy minus tego telefonu Ciebie nie dotyczy. No to w tym budżecie śmiało możesz brać 8T.