Oliwier8637 witam jak mam zrobić brand żebym miał tak PLS/PLS,PLS,EUX/PLS bo chcę przywrócić tak jak odbierałem z punktu. PS. Już robiłem debrand do ROMu od Plusa i nic nie pomogło.
jeronimo Jeśli masz wgraną taką wersję softuA505FNXXU5BTK5 z grudnia 2020 i masz csc XEOto wgranie tego samego softu tylko PLS nic nie da, ponieważ jedynie ten soft ma multi CSC i jest takie samo dla XEO jak i PLS.
the_naturat_com @jeronimo A505FN to jeden z tych dziwnych telefonów. Kupiłem ostatnio córce. Było pełne PLS, czyli PLS/PLS,PLS/PLS. Wgrałem XEO tą samą wersję z kartą SIM Plusa i debrand sam się zrobił, nawet bez przekładania kart weszło XEO/XEO,XEO/PLS. Potem moduł Magisk i mam XEO/XEO,XEO/XEO.
Oliwier8637 @Oliwier8637 ja wgrałem ten. https://forum.xda-developers.com/t/rom-oneui-2-5-a50-freshroms-no-frills-samsung-experience-updated-1-18-2021.4208729/ Jak widzę to jest zmodyfikowany system od samsunga bym wgrał ale nw czy jest dobry Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka dodana zawartość the_naturat_com @jeronimo A505FN to jeden z tych dziwnych telefonów. Kupiłem ostatnio córce. Było pełne PLS, czyli PLS/PLS,PLS/PLS. Wgrałem XEO tą samą wersję z kartą SIM Plusa i debrand sam się zrobił, nawet bez przekładania kart weszło XEO/XEO,XEO/PLS. Potem moduł Magisk i mam XEO/XEO,XEO/XEO. a jaki to jest moduł magisk?
Fenek 19 minut temu, the_naturat_com napisał: Potem moduł Magisk i mam XEO/XEO,XEO/XEO. Rozwiniesz trochę jak ten Magisk zmienia ostatnia wartość z PLS na XEO. Myślałem że ta ostatnia wartość jest nie do ruszenia.
the_naturat_com @Fenek to tylko kosmetyczna zmiana wyświetlania, jak z fake KNOX'em. Moduł wyciągnięty z ROM'u dla S9+.
Oliwier8637 @jeronimo czyli mam wgrać rom XEO? Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka dodana zawartość @the_naturat_com mam kod XEO Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka dodana zawartość @the_naturat_com chcę na max dać PLS z EUX Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Oliwier8637 @the_naturat_com Nie oddaję na gwarancję bo już nie mam gwarancji bo wgrałem TWRP po prostu chcę przywrócić do stanu który odbierałem z salonu. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Fenek 20 minut temu, Oliwier8637 napisał: bo wgrałem TWRP To i tak już masz po gwarancji, cokolwiek byś tam teraz nie wgrał. Czyli liczysz na to że się nie zorientują wgrywając PLS?
the_naturat_com @Oliwier8637 najlepiej jak napiszesz do czego dążysz to my Ci napiszemy jak to zrobić.
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 najlepiej jak napiszesz do czego dążysz to my Ci napiszemy jak to zrobić. chcę wrócić do brandowego softu od Plusa bo te inne już mnie wkurzają dodana zawartość dokładnie żebym miał KNOX który operator dał i wszystko na STOCK PLS/PLS,PLS/EUX/PLS
the_naturat_com @Oliwier8637 brand Plusa ma masę śmieci. Lepsze XEO. Skoro masz nabitą flagę to zastanów się nad customem. W zeszłym tygodniu wgrywałem na telefon córki. Genialnie chodzi i masa ficzerów z innych telefonów. dodana zawartość Oliwier8637 dokładnie żebym miał KNOX który operator dał Nigdy już nie będzie z nabitą flagą.
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 brand Plusa ma masę śmieci. Lepsze XEO. Skoro masz nabitą flagę to zastanów się nad customem. W zeszłym tygodniu wgrywałem na telefon córki. Genialnie chodzi i masa ficzerów z innych telefonów. Mam nabitą flagę KNOX Warranty Void to jaki rom mam wgrać mam trzy na karcie sd. Oto nazwy romów które mam LineageOS 18.1 Unofficial,InfinityOS i LegionOS i jakiś muszę wgrać żeby mi tel. nie mulił
the_naturat_com @Oliwier8637 ja wgrałem ten. https://forum.xda-developers.com/t/rom-oneui-2-5-a50-freshroms-no-frills-samsung-experience-updated-1-18-2021.4208729/
the_naturat_com Oliwier8637 Jak widzę to jest zmodyfikowany system od samsunga bym wgrał ale nw czy jest dobry Najlepszy jaki testowałem. Oliwier8637 a jaki to jest moduł magisk? Spytam autora o udostępnianie.
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 i jak wgrałeś ten ROM? Wgrałem i jest do naprawy. Moja opinia