"used like new", w dodatku z zza ocenau...tiaaa 😉
Co to tematu, każdy ma swoje preferencje i na co innego zwraca uwage. Ja mialem podobny dylemat, i zdecydowalem sie na P30 Pro...po czym po 2 dniach go oddałem, bo to nie było to. Aparat niby ok, jednak nie spełniał moich oczekiwań, że niby takie wow...na mnie nie zrobił aż takiego wrażenia (chodziły słuchy, że aktualizacje go dławiły...). Następnie kupiłem Oneplus 8 i to był strzał w 10 jak dla mnie, wszystko mi pasuje. Największe różnice to wydajność, gdzie po prostu zjada Huawei, wszystko otwiera się w mgnieniu oka, gdzie na P30 Pro czasem było widać lekkie ścięcia np w Chrome. Tu jest torpeda, Snap865 do tego 12GB RAM robi robotę, i będzie robić długo. Aparat jest przyzwoity, ma OIS i całkiem spora zaleta -> GCAM, dla mnie must have, czego w Huawei mi brakowalo bardzo. Ponadto ładowanie szybkie, bateria spoko, wygląd i wyświetlacz, wszystko cacy. Jak komus zalezy na wodoszczelnosci i indukcji to są jedyne wady, mi nie zalezalo 🙂 Także moim zdaniem za 2000/2100 jest to lider cena/jakość/wydajność, bo za tyle można dorwać nowy 🙂